Ελλάδα

Μαίρη Χρονοπούλου: Κατέρρευσε ο Μάκης Δελαπόρτας στην «αποχαιρετιστήρια γιορτή» – Η ένταση πριν ανοί…

delaportas 1

Μαίρη Χρονοπούλου: Κατέρρευσε ο Μάκης Δελαπόρτας στην «αποχαιρετιστήρια γιορτή» – Η ένταση πριν ανοίξει το φέρετρο

Το τελευταίο «αντίο» είπαν φίλοι και συνάδελφοι στη Μαίρη Χρονοπούλου. Η σορός της ηθοποιού μεταφέρθηκε στο σπίτι της στην Παιανία το πρωί της Παρασκευής (13/10) και το φέρετρο τοποθετήθηκε μπροστά στο αγαπημένο της τζάκι ώστε να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1, όταν το φέρετρο με την σορό της Μαίρης Χρονοπούλου έφτασε στο σπίτι της, υπήρξε και μια στιγμή έντασης.

«Δημιουργήθηκε μια ένταση και αυτά είναι καλό να μη συμβαίνουν αυτές τις ώρες. Ουσιαστικά είναι μια μέρα χαράς, έτσι ήθελε να είναι η Μαίρη Χρονοπούλου. Τώρα, να δημιουργούνται εντάσεις.. άνοιξε το φέρετρο, κλείσε το φέρετρο, βγες εσύ έξω, μπες εσύ μέσα… Να λένε κάποιοι συνάδλφοι να βάλουμε μέσα κάμερες. Τι κάμερες να βάλουμε ρε παιδιά; Έλεος! Θέλει και ένα στοπ κάποια στιγμή. Τι να δείξει με την κάμερα δηλαδή; Δεν πρέπει για μένα να υπάρχουν φωτογραφίες σε site και εφημερίδες με την Μαίρη στο φέρετρο. Τι θα κερδίσουμε να δείξουμε φωτογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, η Φαίη Φώτου, η οποία κάλυπτε το θέμα περιέγραψε μια πολύ συγκινητική στιγμή, όταν ο Μάκης Δελαπόρτας βγήκε έξω από το σπίτι κλαίγοντας γοερά.

«Ο κ. Γιαννόπουλος ζήτησε από τον κ. Δελαπόρτα να ανοίξει εκείνος το φέρετρο. Ο κ. Δελαπόρτας κατέρρευσε και είπε “συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το κάνω”. Αμέσως ο κ. Δελαπόρτας βγήκε έξω και έκλαιγε γοερά στην πόρτα του σπιτιού», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel και ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Την έχουμε μπροστά στο τζάκι, όπως ήθελε εκείνη. Έτσι όπως είχε εκείνη φανταστεί το τελευταίο “αντίο”. Είμαι συγκλονισμένος. Αποχωρίζομαι έναν άνθρωπο που ήταν για μένα πολύ σημαντικός στη ζωή μου. Ήταν ο συμβουλάτοράς μου. Δεν έκανα κάτι χωρίς να τη ρωτήσω, χωρίς να το συζητήσω μαζί της. Αυτό χάνεται για πάντα» σημείωσε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

To Top