Κόσμος

Μαμά κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τη 10χρονη κόρη της, έκανε σχέδια με σεξουαλικό παραβάτη να συμμε…

Μαμά κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τη 10χρονη κόρη της, έκανε σχέδια με σεξουαλικό παραβάτη να συμμετέχει

Μια μητέρα από το Τέξας κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη 10χρονη κόρη της και στη συνέχεια φέρεται να έκανε σχέδια για έναν καταγεγραμμένο σεξουαλικό παραβάτη να συμμετέχει στις αρρωστημένες πράξεις της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Elizabeth Spaeth, 37 ετών, τέθηκε υπό κράτηση τον περασμένο μήνα αφού ομολόγησε ότι έκανε σεξ με την ανήλικη κόρη της σε «πολλαπλές περιπτώσεις», αναφέρει το San Antonio Express News.

Ο αρραβωνιαστικός της, Garrett Andrew Bailey, 35 ετών, κατηγορήθηκε επίσης για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού την Τετάρτη, αφού η Spaeth είπε στην αστυνομία ότι του έδωσε την άδεια να συμμετάσχει στην κακοποίηση της κόρης της σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.

Μαζί με το ζευγάρι, η αστυνομία συνέλαβε επίσης τον σεξουαλικό παραβάτη Jarrod Kirkus, 40 ετών, αφού τα μηνύματα του Snapchat αποκάλυψαν ότι η Spaeth τον είχε προσεγγίσει για να κακοποιήσει την κόρη της και τους άφησε στο σπίτι της μόνους μαζί, ανέφερε η αστυνομία.

Η ανησυχητική υπόθεση εκτυλίχθηκε την 1η Αυγούστου, όταν η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια κλήση στα διαμερίσματα Oak Terrace.

Μέσα σε ένα από τα διαμερίσματα, η αστυνομία βρήκε τον Kirkus μόνο του με τη 10χρονη κόρη, με τον σεξουαλικό παραβάτη να τίθεται υπό κράτηση με ένταλμα για διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Είχε καταδικαστεί προηγουμένως για εγκληματική προσέλκυση ανηλίκου-συγκεκριμένη σεξουαλική επίθεση, σοβαρή σεξουαλική επίθεση και κατοχή παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία της κομητείας Bexar.

Όταν οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ του Kirkus και του παιδιού, η έρευνά τους τους οδήγησε στην Spaeth, η οποία παραδέχτηκε ότι διευκόλυνε τη συνάντηση μεταξύ της κόρης της και του σεξουαλικού παραβάτη.

Ενώ ήταν υπό κράτηση, φέρεται να ομολόγησε ότι έκανε σεξ με την κόρη της πολλές φορές και ότι προσέγγισε την Kirkus στο Snapchat για να την συναντήσει, στην οποία ο σεξουαλικός παραβάτης απάντησε: «Βέβαια», σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Η αστυνομία δήλωσε ότι αργότερα ομολόγησε ότι ο Bailey την είχε συμμετάσχει στην κακοποίηση και ότι μάλιστα κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι μία φορά χωρίς την παρουσία της μητέρας.

Μαμά κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τη 10χρονη κόρη της, έκανε σχέδια με σεξουαλικό παραβάτη να συμμε... 3

Η κακοποίηση του παιδιού από τον Bailey φέρεται να ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 8 ετών.

Μετά τη σύλληψη του Spaeth, το 10χρονο κορίτσι και ένα άλλο παιδί απομακρύνθηκαν από το σπίτι.

To Top