Πολιτική

Μαμουλάκης για στελέχη που αντιδρούν: Ό,τι αρχίζει με οργή τελειώνει με ντροπή

mamoulakis 1

Μαμουλάκης για στελέχη που αντιδρούν: Ό,τι αρχίζει με οργή τελειώνει με ντροπή

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη αλλά και την απόφαση της Έφης Αχτσιόγλου η οποία αρνήθηκε να παραλάβει οποιαδήποτε θέση στο κόμμα, κλήθηκε να σχολιάσει ο βουλευτής του κόμματος Χάρης Μαμουλάκης.

«Θέλω να πιστεύω ότι η απόφασή της είναι προς ώρας, δεν περισσεύει κανένας σε αυτήν την προσπάθεια τόσο η ίδια όσο και τα στελέχη που την περιβάλλουν, είναι περιουσία για τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με τα στελέχη που αντιδρούν, σημείωσε ότι «απαιτείται σύνεση» καθώς «ό,τι αρχίζει με οργή τελειώνει με ντροπή».

«Βλέπουμε στην πράξη αυτό που λέγαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλοίο που ναυπηγείται εν πλω», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «οι αντιδράσεις πρέπει να είναι με πολιτικά χαρακτηριστικά και καλό είναι να σεβαστούμε την απόφαση του κόσμου».

«Οι τάσεις είναι υγεία, άλλο όμως η φράξια και άλλο η τάση», ενώ για όσους αντιδρούν έντονα και «πως αδικούν και τον εαυτό τους».

Στο ερώτημα, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορέσει να συμπορευτεί με τα στελέχη που σήμερα αντιδρούν έντονα με τον νέο πρόεδρο τόνισε πως «αποχωρήσεις στελεχών είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ενωμένος την επόμενη μέρα».

To Top