Ελλάδα

Με ισχυρό το μήνυμα της φιλοζωίας η 11η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City

petcity 1

Με ισχυρό το μήνυμα της φιλοζωίας η 11η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η Ημέρας Υιοθεσίας των Pet City, που διοργανώθηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με το Dogs’ Voice, τον Σύλλογο Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα», την Save the Strays of Samos και το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου.

petcity1 1
Με ισχυρό το μήνυμα της φιλοζωίας η 11η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City 4

Σημαντική ήταν και η παρουσία του κου Νίκου Σταθόπουλου, προέδρου της BC Partners και του ομίλου Pet City ο οποίος δήλωσε «Αυτή η πρωτοβουλία ευθύνης που ανέλαβε το Pet City, ανέδειξε ένα μείζον θέμα και τον τρόπο που αυτό μπορεί να λυθεί μέσω της υπεύθυνης Υιοθεσίας και της εκπαίδευσης του κόσμου. Eίμαστε περήφανοι καθώς παρακίνησαμε κόσμο που αγκάλιασε αυτή την δράση βοηθώντας στην υιοθέτηση, περίθαλψη και στήριξη των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Το όραμα μας είναι όλα τα αδέσποτα να βρουν το δικό τους παντοτινο σπίτι και η φιλοζωία να γίνει τρόπος ζωής.»

petcity2 1
Με ισχυρό το μήνυμα της φιλοζωίας η 11η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City 5

Ένα ξεχωριστό παρών υποστήριξης της προσπάθειας δήλωσαν και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κος Νίκος Χαρδαλιάς, και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς, κος Βασίλης Ξυπολητάς.

Οι Ημέρες Υιοθεσίας έχουν ήδη σημειώσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα, έχοντας βοηθήσει πολλά αδεσποτάκια που φιλοξενούνται σε καταφύγια να βρουν ένα παντοτινό σπίτι.Οι Ημέρες Υιοθεσίας από τα Pet City στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ευθύνης Act Pawsi+ive, πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα σε ένα από τα καταστήματα Pet City σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις και το Dog’s Voice, με στόχο κάθε μοναχική μουσούδα να βρει το παντοτινό της σπίτι. Αυτή είναι μία από τις πολλές ενέργειες Act Pawsi+ive των Pet City, που δεσμεύονται να κάνουν έναν κόσμο καλύτερο τόσο για τα ζώα όσο και για τους ανθρώπους που τα φροντίζουν, μιας και αφού δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν τους, προσπαθούν να γράψουν ξανά το μέλλον τους. 

To Top