Αθλητικά

Με πολλά λεφτά στην αγορά οι Αγγελόπουλοι – Κορυφαίος Γάλλος NBAer – Έκπληξη Μπαρτζώκα

Με πολλά λεφτά στην αγορά οι Αγγελόπουλοι - Κορυφαίος Γάλλος NBAer - Έκπληξη Μπαρτζώκα

Ηχηρή απάντηση σε ΠΑΟ και Γιαννακόπουλο! Στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού μέχρι τα μέσα Αυγούστου και στην λίστα τους υπάρχουν τρία ονόματα. Ο κόουτς όμως ακόμα το ψάχνει και κοιτάζει και στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός έχει κλέψει την παράσταση στο μεταγραφικό κομμάτι, καθώς έχει πάρει μέχρι στιγμής 11 παίκτες. Με τον έναν να είναι καλύτερος από τον άλλο και τους Σλούκα και Χερνανγκόμεθ να είναι τα πολύ μεγάλα χτυπήματα. Να είναι μπαμ, που έκαναν κρότο σε όλη την Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά κινείται σε πιο ήρεμα νερά για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχε και δεν έχει τις ανάγκες του Παναθηναϊκού. Είναι μία πετυχημένη ομάδα με γερές βάσεις, που δεν χρειαζόταν να κάνει ένα σωρό μεταγραφές. Πήρε τον Μιλουτίνοφ, πήρε τον Ουίλιαμς-Γκος, πήρε τον Σίκμα και ψάχνει έναν ακόμη παίκτη για να ολοκληρώσει σχεδόν το παζλ του. Ψάχνει έναν γκαρντ, που να του κάνει την διαφορά στο παρκέ και που να κάνει και γκελ, κάτι, που το έχει ανάγκη και ο κόσμος της ομάδας, μετά την επική μεταγραφική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού.

Ο πρώην παίκτης των Λέικερς και των Ουίζαρντς, Κέντρικ Ναν, είναι ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, αλλά δεν είναι ο μοναδικός.

Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει επίσης με τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ, που ήταν στους Πίστονς, ενώ ακούγεται τις τελευταίες μέρες, με την μορφή φήμης περισσότερο, και το όνομα του Γάλλου Ντιλικινά. Ο Ντιλικινά είναι τα δύο τελευταία χρόνια στο πλευρό του Ντόντσιτς στο Ντάλας, ενώ παλιότερα έπαιζε στους Νικς. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα το όνομά του συνδέθηκε με τον Ερυθρό Αστέρα. 

Πάντως, ο Μπαρτζώκας, που το ψάχνει πολύ καλά το θέμα, θέλοντας την κάνει την καλύτερη επιλογή, δεν έχει αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο της Ευρώπης. Ψάχνει παντού μήπως και βρει έναν παίκτη, που να ξέρει καλύτερα τα δεδομένα της Ευρωλίγκας από έναν άλλον, που θα έρθει κατευθείαν από το ΝΒΑ και θα χρειαστεί μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής.

Μέχρι τις 15 Αυγούστου Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας θέλουν να έχει τελειώσει το θέμα. Και στα όπλα τους είναι ότι έχουν βγει στην αγορά με πολλά χρήματα καθώς έχουν στις τσέπες τους και το 1.5 εκ. ευρώ από την παραχώρηση του Βεζένκοφ στους Σακραμέντο Κινγκς.

To Top