Αθλητικά

Με τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο ο γκολκίπερ της Βάαλβαϊκ – Έγινε χρήση απινιδωτή (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο ο γκολκίπερ της Βάαλβαϊκ - Έγινε χρήση απινιδωτή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα νεότερα από τον σοκαριστικό τραυματισμό του τερματοφύλακα της Βάαλβαϊκ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Τι δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της πρώτης.

Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της Βάαλβαϊκ με τον Άγιαξ για το ολλανδικό πρωτάθλημα, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ετιέν Φάεσεν, συγκρούστηκε σε μια διεκδίκηση με τον άσο του “Αίαντα”, Μπράιν Μπρόμπεϊ, καταρρέοντας στο χορτάρι.

Ο Φάεσεν έμεινε κάτω ακίνητος, με τους γιατρούς και των δύο ομάδων να σπεύδουν για βοήθεια και μάλιστα να κάνουν χρήση απινιδωτή, με τα ολλανδικά ΜΜΕ να αναφέρουν στη συνέχεια ότι ο άτυχος παίκτης της Βάαλβαϊκ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

“Μπορούσε να επικοινωνήσει, αλλά δεν θυμόταν τι έγινε. Όμως αποκρίθηκε ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ. Τού έκαναν ανάνηψη αμέσως ακολουθώντας το ιατρικό πρωτόκολλο”, ανέφερε συγκεκριμένα στο ESPN.

Τα ολλανδικά Μέσα γράφουν πως οι πρώτες βοήθειες κράτησαν έξι λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να φτιάχνουν ένα τοίχος προστασίας γύρω του.

“Αυτό είναι κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο. Προσευχόμαστε να είσαι καλά Ετιέν”, ήταν το σχόλιο του Άγιαξ μέσα από την ιστοσελίδα του στο Twitter, μετά από την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

To Top