Αθλητικά

Μέχρι 6 παίκτες από το Αστέρας-Παρτιζάν ο ΠΑΟ – Τρομακτική πρόταση για Λεζόρ – Σκάει επιστροφή έκπληξη!

Μέχρι 6 παίκτες από το Αστέρας-Παρτιζάν ο ΠΑΟ - Τρομακτική πρόταση για Λεζόρ - Σκάει επιστροφή έκπληξη!

Οι δύο μεγάλoi στόχοι Αταμάν και το… θρίλερ στο ΟΑΚΑ. Ποιους θέλει να φέρει άμεσα στο Τριφύλλι ο Τούρκος προπονητής, ποια επιστροφή είναι πιθανή εκτός από του Παπαπέτρου και οι εναλλακτικές λύσεις που εξετάζονται.

Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν ήρθε στην Αθήνα, πήγε στο ΟΑΚΑ, έχει αρχίσει πλέον να δουλεύει πιο ενεργά στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί ακόμη 100% να κάνει αυτά, που θέλει, καθώς εκτός των άλλων δεν έχει τελειώσει η σειρά της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα. Πριν από λίγο ο Αστέρας ισοφάρισε σε 2-2 και το πράγμα πλέον έχει συνέχεια.

Από Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα ο Παναθηναϊκός έχει να κάνει από 4 μέχρι 6 παίκτες. Εχει πάρει ήδη τον Λούκα Βιλντόζα, ενώ θέλει ακόμη τον Πάντερ, τον Εξουμ, τον Παπαπέτρου και τον Λεζόρ. Δεν λέει όχι επίσης στον Ζακ ΛεΝτέι. Οπότε οι «πράσινοι» θα πρέπει να περιμένουν μερικές μέρες ακόμη, ώστε από κει και πέρα να ορμήσουν για να δουν ποιους από αυτούς τους παίκτες μπορούν να πάρουν.

Εχει, όμως, κι άλλους στόχους ο εξάστερος και ένας από αυτούς είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ακόμη, όμως, δεν έχει ξεκαθαριστεί το στάτους του ομογενή γκαρντ με την Φενέρ.

Του Καλάθη επίσης «παίζει» το ενδεχόμενο επιστροφής. Ο ομογενής γκαρντ δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι και του χρόνου στην Φενέρ, ο Παναθηναϊκός δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει τον Εξουμ, οπότε όλα είναι ανοιχτά.

Και επίσης είναι μείζον θέμα τι θα γίνει με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Αν θα μείνει ή θα πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. ‘Η ακόμη και στο ΝΒΑ.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πρώτα θέματα στον Παναθηναϊκό, που ήδη έχει πάρει Βιλντόζα, Κώστα Αντετοκούνμπο και Μωραϊτη.

Αν πάρει στα γρήγορα και τον Πάντερ με τον Λεζόρ, θα έχει κάνει ένα πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημα στο σαφάρι, που έχει ξεκινήσει με στόχο την επιστροφή στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας.

panter pander partizan

To Top