Αθλητικά

Μεγάλος… πονοκέφαλος Τερζή ενόψει Αραράτ – Πρόβλημα με τα στόπερ του Άρη – Ετοιμάζει… τρικ

Μεγάλος... πονοκέφαλος Τερζή ενόψει Αραράτ - Πρόβλημα με τα στόπερ του Άρη - Ετοιμάζει... τρικ

Ο τραυματισμός του Γιακούμπ Μπράμπετς σε συνδυασμό με την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ο Αντώνης Αηδόνης έχει δημιουργήσει τρομερό πονοκέφαλο για τον παρτενέρ του Φαμπιάνο, ο οποίος έχει μείνει… μόνος του στο κέντρο της άμυνας. 

Άρης: Ο τραυματισμός του Γιακούμπ Μπράμπετς σε συνδυασμό με την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ο Αντώνης Αηδόνης έχει δημιουργήσει τρομερό πονοκέφαλο για τον παρτενέρ του Φαμπιάνο, ο οποίος έχει μείνει… μόνος του στο κέντρο της άμυνας. 

Οι επαφές με στόπερ δεν έχουν μετουσιωθεί σε συμφωνία κι όσο περνάει ο χρόνος οι πιθανότητες για μεταγραφή της τελευταίας στιγμής μειώνονται, που σημαίνει ότι το μεγάλο κενό που έχει προκύψει στην άμυνα θα καλυφθεί αναγκαστικά εκ των έσω, με όποιο ρίσκο διαθέτει μια τέτοια επιλογή. 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάποιος από τους διαθέσιμους μπακ θα “βαπτιστεί” κεντρικός αμυντικός, με την ελπίδα φυσικά ότι η παράλειψη, ή η καθυστέρηση αν προτιμάτε, στην ενίσχυση του ρόστερ, σε μία θέση που ολοφάνερα ο Αρης χρειαζόταν από πριν ενίσχυση, δεν θα φανερωθεί στους αγώνες με την Αραράτ και κυρίως δεν θα αποτελέσει αιτία…εκτροχιασμού από τον πρώτο στόχο της ομάδας, που είναι η διάκριση στη φετινή ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο Φεράρι και ο Ματαρίτα, με τους δύο πρώτους να έχουν περισσότερες πιθανότητες από τον Κοσταρικανό. Ο Άγγλος δεξιός μπακ έχει παίξει έξι φορές στην καριέρα του ως στόπερ, εκ των οποίων η μία στο περσινό Πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (σσ με τριάδα στην άμυνα), όταν έλειπαν ταυτόχρονα Φαμπιάνο και Ενκουλού. 

Ο Φεράρι από την άλλη αριθμητικά έχει μεγαλύτερη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί κεντρικός αμυντικός 13 φορές, η μία με τη φανέλα του Βόλου σε ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό (0-0), ενώ ο Ματαρίτα έχει “εμπειρία” τριών αγώνων στη θέση του στόπερ. Στο επικρατέστερο σενάριο ο Αρης να παίξει με τετράδα στην άμυνα, αφού το 3-5-2 δεν δουλεύτηκε στο διάστημα της προετοιμασίας, τότε ένας εκ των Οντουμπάτζο ή Φεράρι θα πάρουν τη θέση του Μπράμπτες.

Πηγή: metrosport.gr

terzis

To Top