Ελλάδα

Μεσολόγγι: Δύο ώρες έκανε η Πυροσεστική να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα από την μηχανή του κιμά

μεσολογγι

Μεσολόγγι: Δύο ώρες έκανε η Πυροσεστική να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα από την μηχανή του κιμά

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μεσολόγγι μετά τον θάνατο της 50χρονης γυναίκας, η οποία διαμελίστηκε όταν επιχείρησε να καθαρίσει την κρεατομηχανή στο κρεοπωλείο, το οποίο εργαζόταν για τρεις μόλις ημέρες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες ενώ ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου συνελήφθη για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η Πυροσβεστική, που κλήθηκε στο σημείο, κατάφερε να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα από τη μηχανή, ύστερα από 2 ολόκληρες ώρες.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε» είπε ο πατέρας του ιδιοκτήτη.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

To Top