Αθλητικά

Μια ανάσα και νέο “χτύπημα” Γιαννακόπουλου – Ποιον ανακοινώνει μετά τον Ερνανγκόμεθ – Έρχεται Αθήνα! (Vid)

Μια ανάσα και νέο

Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν σήμερα το “μπαμ” με την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ωστόσο μοιάζουν ασταμάτητοι, καθώς αναμένεται να ολοκληρώσουν άμεσα ακόμα μία σημαντική κίνηση.

Ο Παναθηναϊκός έριξε το πρωί της Πέμπτης (27/7) την “βόμβα” του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τις επόμενες ώρες παίρνει σειρά ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι!

Ο Πολωνός σέντερ (2,15μ.) αποτελεί τον “εκλεκτό” του Εργκίν Αταμάν για να πλαισιώσει στη θέση “5” τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο και μάλιστα αναμένεται απόψε το βράδυ στις 22:00 στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα πληρώσουν buy out ύψους 500.000 ευρώ στην Γκραν Κανάρια για να κάνουν δικό τους τον 23χρονο ψηλό, ο οποίος θα αποτελέσει τον έκτο ξένο στο φετινό ρόστερ της ομάδας (ακόμα είναι στον αέρα ο Μάριους Γκριγκόνις).

Ο Μπαλτσερόφσκι έχει όλα όσα αναζητούσε στο “πεντάρι” του ο Αταμάν και θα συμπληρώσει απόλυτα τον πιο αθλητικό και δυνατό Λεσόρ, καθώς πρόκειται για παίκτη που συνδυάζει καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι, ενώ σουτάρει καλά και από μακρινή απόσταση, έχοντας 41% στο τρίποντο πέρυσι.

To Top