Αθλητικά

Μίλησε για όλα ο Ράτζα! Τρομερή ατάκα για Ομπράντοβιτς και ΠΑΟ

Μίλησε για όλα ο Ράτζα! Τρομερή ατάκα για Ομπράντοβιτς και ΠΑΟ

Ο παλαίμαχος Κροάτης σέντερ μίλησε σε Μέσο του εξωτερικού όπου και θυμήθηκε μεταξύ άλλων το πέρασμά του από τη χώρα μας και τους Πράσινους κάνοντας αποκαλύψεις.

Ντίνο Ράτζα: Στο Meridian Sports μίλησε ο παλαίμαχος Κροάτης σέντερ όπου και αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, κάνοντας αποκαλύψεις τόσο για τον καυγά που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ήθελα να διεκδικήσω τίτλους και δεν μετανιώνω καθόλου που έφυγα από το ΝΒΑ και πήγα στην Ελλάδα. Ερωτεύτηκα τη χώρα αυτή, αν δεν πήγαινα δεν θα ήξερα τι έχανα. Ο καιρός που πέρασα εκεί είναι ανεκτίμητος. Είναι πραγματικοί Βαλκάνιοι, σαν και μας τους Δαλματούς σε ό,τι αφορά στην τρέλα, τη νοοτροπία και λατρεύουν το μπάσκετ», τόνισε ο Κροάτης θρύλος του μπάσκετ.

Για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό πριν την έλευση του Ομπράντοβιτς, αλλά και το πως θα ήταν η συνύπαρξή του με τον Ζοτς: «Χτύπησα τον γιο του ιδιοκτήτη, τον τωρινό ιδιοκτήτη της ομάδας. Λυπάμαι. Το σκέφτομαι ακόμη. Ήξερα από τότε που ήμασταν συμπαίκτες και συγκάτοικοι ότι θα γινόταν σπουδαίος προπονητής. Ερχόταν στην προπόνηση και μας τακτοποιούσε.

Δεν ξέρεις ποτέ πόσο ψηλά θα φτάσει κάποιος, αλλά για εκείνος ήμουν βέβαιος πως θα γίνει σπουδαίος. Είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Ο άνθρωπός έχει πάρει εννιά φορές την Ευρωλίγκα, τι συζητάμε; Όταν μιλάει ο Ζέλικο, πρέπει όλοι να βαράμε προσοχή!», είπε ο Ντίνο Ράτζα.

To Top