Πολιτική

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον πνιγμό του 36χρονου στον Πειραιά: Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες γ…

varviktsiotis

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τον πνιγμό του 36χρονου στον Πειραιά: Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος», έγραψε σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ έχουν ήδη συλληφθεί ο καπετάνιος και το πλήρωμα του πλοίου με κατεύθυνση το Ηράκλειο της Κρήτης, στο οποίο επιχείρησε να επιβιβαστεί ένας 36χρονος που έπεσε στη θάλασσα κι έχασε τη ζωή του.

Την ίδια ώρα σοκάρουν βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα social media όπου φαίνεται το πλοίο μόλις έχει αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, ωστόσο μέσα στη θάλασσα φαίνεται ο 36χρονος, λίγο πριν πνιγεί. Νωρίτερα σε ανάρτηση, την οποία έκανε επιβάτης στο πλοίο, ανέφερε ότι ο 36χρονος φέρεται να διαπληκτίζεται με το πλήρωμα και στη συνέχεια να βρίσκεται στη θάλασσα ενώ το πλοίο αναχωρεί.

Ο 36χρονος ανασύρθηκε λίγα λεπτά αργότερα νεκρός ενώ η εισαγγελία διέταξε το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες.

To Top