Αθλητικά

Μήνυμα νίκης από Ντραγκόφσκι για το ντέρμπι – ’’Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας’’

Μήνυμα νίκης από Ντραγκόφσκι για το ντέρμπι - ’’Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας’’

Ο Πολωνός κίπερ του Παναθηναϊκού μίλησε για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του πάει για τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των play offs την Κυριακή (10/03) και ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει των τελευταίων 10 αγωνιστικών!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολωνού τερματοφύλακα:

Για τα play offs και τη διεκδίκηση του τίτλου: «Πάνω απ’ όλα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Είναι δέκα αγώνες, άρα το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε 30 βαθμούς, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Βεβαίως και όλοι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι και θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε τον καθένα ξεχωριστά, έχοντας το μυαλό μας πάντοτε στη νίκη». 

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι, πρόκειται για έναν αγώνα πολύ… θερμό. Και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για έναν «πόλεμο». Εμείς από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να κάνουμε το παν, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε καταρχήν χαρά στους εαυτούς μας και βεβαίως χαρά στους φιλάθλους μας. Το παν για εμάς είναι η νίκη».

To Top