Χειροπέδες σε έναν 25χρόνο πέρασαν αστυνομικοί στο Μπράντφορντ της Βρετανίας για τη δολοφονία μιας 27χρονης μητέρας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι Αρχές αναζητούσαν επί τέσσερις ημέρες τον φερόμενο δράστη, Χαμπιμπούρ Μασούμ, ώσπου τελικά συνελήφθη νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Η Κουλσούμα Άκτερ είχε πάει βόλτα στο κέντρο της πόλης, Westgate, με το μωρό της στο καροτσάκι. Εκεί οι αστυνομικοί την εντόπισαν μαχαιρωμένη και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου αργότερα κατέληξε. Το μωρό της είναι καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του υπόπτου, αφού τον είδαν να φεύγει από το σημείο από τις κάμερες ασφαλείας λίγο μετά την επίθεση.

Ο Μασούμ θα εμφανιστεί ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου του Μπράντφορντ σήμερα.

Η αστυνομία, επίσης, συνέλαβε άλλους τέσσερις 20χρονους άνδρες για υπόθαλψη εγκληματία και εμπλοκή με ναρκωτικές ουσίες, όπως αναφέρει το BBC.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία του Γιορκσάιρ πρόσθεσε ότι ένας άλλος 23χρονος άνδρας, που συνελήφθη τη Δευτέρα με την ίδια κατηγορία και βοηθούσε τον δράστη, έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Στην κατοχή του Μασούμ βρέθηκε αιχμηρό αντικείμενο.

Ο ξάδελφος της Ακτέρ, Αφτάμπ Μία, είπε στο BBC μέσα στην εβδομάδα ότι η οικογένεια είναι συντετριμμένη από τον θάνατό της και χαρακτήρισε τη γυναίκα ως «ευγενική και ταπεινή».

«Η μαμά της στο Μπανγκλαντές κλαίει συνεχώς», τόνισε ο κ. Μία.

Ο Μασούμ συνελήφθη στο Άιλεσμπερι του Μπάκιγχαμσαϊρ, τα ξημερώματα της Τρίτης.