Αθλητικά

Μήτρου-Λονγκ λόγω… Σλούκα – Σκάει νέα μεγάλη μεταγραφή Αγγελόπουλων – Από Euroleague ο αντι-Πετρούσεφ!

Μήτρου-Λονγκ λόγω... Σλούκα - Σκάει νέα μεγάλη μεταγραφή Αγγελόπουλων - Από Euroleague ο αντι-Πετρούσεφ!

Έρχεται άλλη μία σπουδαία κίνηση στο Λιμάνι τα επόμενα 24ωρα. Οι λόγοι που ο Μπαρτζώκας έφερε τον γκαρντ της Ζαλγκίρις και θέλει τον Σέρβο NBAer, αλλά και ποιο είναι το Plan b, αν δεν προχωρήσει η υπόθεσή του.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με την απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Και αυτό γιατί πήρε έναν πολύ έμπειρο παίκτη με παραστάσεις από την Ευρωλίγκα και την ίδια ώρα αυτός ο παίκτης σε λίγες μέρες θα έχει ελληνικό διαβατήριο. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έμπλεξαν φέτος με αυτό το θέμα καθώς έχασαν και τον Σλούκα και τον Βεζένκοφ. Με αποτέλεσμα να πάρουν παραπάνω ξένους και να έχουν άλλη ομάδα στην Ελλάδα και άλλη στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα το κεφάλαιο αυτό θα μεγαλώσει αν αποκτηθεί και ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος είναι ο μεγάλος στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα για την φροντ-λάιν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει έναν ακόμη ψηλό για να έχει ήσυχο το κεφάλι του μετά τους τόσους τραυματισμούς που είχε στο ξεκίνημα της χρονιάς και ο Πετρούσεφ φαντάζει ο ιδανικός στα μάτια του με τους λόγους να είναι πολλοί.

Πρόκειται για παίκτη, που μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5», επίσης έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας και συν τοις άλλοις έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα έρθει (αν έρθει) μάλιστα σε μία ομάδα, που είναι μετρ του είδους, αφού είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός βελτιώνει τους περισσότερους παίκτες, που παίρνει. Είναι ξεκάθαρο αυτό φέτος με τους Πίτερς και Κάνααν, οι οποίοι κάνουν το ένα σπουδαίο παιχνίδι μετά το άλλο.

Αν δεν κάτσει του Πετρούσεφ, δεν τον αφήσουν, δηλαδή, οι Κινγκς να φύγει, ο Ολυμπιακός έχει ορισμένα ονόματα ακόμη στη λίστα του, αλλά δεν θα βιαστεί να αποφασίσει καθώς μάλιστα επανέρχεται και από τον τραυματισμό του ο Μιλουτίνοφ. Ο Μπαρτζώκας δύσκολα θα πάει να πάρει κάποιον παίκτη, που δεν θα έχει παίξει στην Ευρώπη. Θέλει κάποιον να ξέρει την Ευρωλίγκα και για αυτό πάει να πάρει τον Πετρούσεφ. Δεν αποκλείεται αν δεν έρθει ο Σέρβος των Κινγκς να πάει να πάρει κάποιον άλλον που παίζει τώρα στην Ευρωλίγκα, όπως έκανε με τον Μήτρου-Λονγκ από την Ζαλγκίρις. Κάποιον παίκτη, δηλαδή, σαν τον Λοβέρν της Βιλερμπάν ή τον Τίμαν (φωτό παρακάτω) της Αλμπα, οι οποίοι είναι σε ομάδες, που δεν έχουν ιδιαίτερες βλέψεις στην κορυφαία διοργάνωση.

timan

To Top