Πολιτική

Μητσοτάκης: Οι 100 πρώτες ημέρες μου φάνηκαν σαν 1.000

mitsotakis7

Μητσοτάκης: Οι 100 πρώτες ημέρες μου φάνηκαν σαν 1.000

Για τις 100 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης, τις αρρυθμίες, τις κρίσεις και όλα τα θέματα της επικαιρότητας μιλάει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha λέγοντας: «οι 100 αυτές πρώτες ημέρες, μου φάνηκαν σαν 1000» και συνέχισε: «Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες φυσικές καταστροφές – πυρκαγιές, πλημμύρες- Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τα αισθήματα της κοινωνίας, όπως αποτυπώνονται στις δημοσκοπήσεις. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι οι θετικές εξελίξεις του καλοκαιριού, η πορεία της οικονομίας, τα θετικά στοιχεία του τουρισμού, η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, χάνονται μέσα στις καταστροφές. Συμμερίζομαι την ανάγκη να τρέξουμε πιο γρήγορα και να κάνουμε πολλά περισσότερα για την κλιματική κρίση».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την υλοποίηση μελέτης αντίστοιχης με αυτή του κου Πισσαρίδη, που να υποδεικνύει όλα τα έργα που πρέπει να γίνουν προληπτικά. Και συνέχισε λέγοντας : ” δεν προσωποποιώ την ευθύνη” για τα λάθη που έγιναν , τονίζοντας ότι κατά κανόνα οι υπουργοί χρειάζονται χρόνο να δείξουν το έργο τους.

Έδωσε το παράδειγμα του υπουργού Πολιτικής Προστασίας λέγοντας ότι ο σκοπός του είναι συντονιστικός και όχι να σβήνει φωτιές. Ξεκαθάρισε δε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να αντικαταστήσει τον υπουργό Βασίλη Κικίλια.

To Top