Αθλητικά

Μόλις έσκασε: Ανατροπή δεδομένων για Μίχαϊλιουκ και Παναθηναϊκό!

"Όχι" Αταμάν για Σβεντ - Θέμα χρόνου η μεταγραφή Γιαννακόπουλου - Τρεις φορές πρωταθλητής NBA για ΠΑΟ!

Ο Ουκρανός άσος συμφώνησε με τους Μπόστον Σέλτικς, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει τελικά στο NBA.

Σούπερ προσφορά* για τα προημιτελικά στο Pamestoixima.gr | 21+

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ απασχόλησε για αρκετό καιρό τον Παναθηναϊκό, όμως τελικά συμφώνησε να συνεχίσει στο NBA με την φανέλα των Σέλτικς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ουκρανός γκαρντ/φόργουορντ “χάθηκε” οριστικά για τους Πράσινους.

Πώς έχουν, λοιπόν, τα δεδομένα για τον Μίχαϊλιουκ; Ο 26χρονος έχει υπογράψει μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο ενός έτους στη Βοστώνη έναντι συνολικά 2.346.614 δολαρίων, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες δικλείδες. Αν αποδεσμευτεί στην περίοδο προετοιμασίας, τότε θα εισπράξει 200.000 δολάρια και θα είναι ξανά ελεύθερος.

Εφόσον παραμείνει στην ομάδα όταν αρχίσει η σεζόν στο ΝΒΑ στις 25 Οκτωβρίου, θα εξασφαλίσει το 50% του συνολικού συμβολαίου, δηλαδή 1.173.307 δολάρια. Αν μείνει στην ομάδα και δεν απομακρυνθεί πριν τις 7 Ιανουαρίου, θα πάρει το πλήρες ποσό του αρχικού συμβολαίου.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό φεύγει ο Ιτούδης, τι έγινε με παίκτες – Ενστάσεις για τον Νο1 Σπανούλη – Ανατροπή με Σλούκα, Καλάθη!

mykhailiuk

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top