Αθλητικά

Μυθικό πριμ Μαρινάκη για το Ευρωπαϊκό – “Χρύσωσε” τους Νέους του Ολυμπιακού

Μυθικό πριμ Μαρινάκη για το Ευρωπαϊκό - "Χρύσωσε" τους Νέους του Ολυμπιακού

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός “ξετρελάθηκε” από το έπος της Κ19 και δίνει απίστευτο ποσό ως πριμ για την ιστορική επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι ανεπανάληπτο και σήκωσε το Youth League, διαλύοντας τη Μίλαν με 3-0 στον μεγάλο τελικό. Άπαντες στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά το ιστορικό επίτευγμα και πρώτος από όλους ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος φίλησε και σήκωσε στον ουρανό την ευρω-κούπα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, είχε “τάξει” πριμ ύψους 500.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου από την Κ19 αλλά τα όσα “οργιαστικά” έκαναν οι Πειραιώτες στον τελικό κόντρα στη Μίλαν δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σοβαρότατη αύξηση του συγκεκριμένου ποσού. Για την ώρα, πάντως, δεν έχει γνωστοποιηθεί για πόσα χρήματα ακριβώς μιλάμε αλλά το ποσό θα… ζαλίζει!

Θυμίζουμε, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε την κατάκτηση του Youth League από τον Ολυμπιακό σε όλους τους Έλληνες, αποθέωσε τα ταλέντα της Κ19 της ομάδας και τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα ελληνόπουλα που βγαίνουν από τις ακαδημίες: «Σας θυμίζω και τον Ρέτσο που ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ήταν ένα παιδί δικό μας και συνεχίζει να διαπρέπει. Αυτό είναι πολύ μεγάλο όφελος γιατί μιλάμε για τα ελληνόπουλα που έχουν ταλέντο και πρωταγωνιστούν σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο».

Για το αν βλέπει κάποια παιδιά στην πρώτη ομάδα: «Σίγουρα βλέπουμε 3-4 παιδιά άμεσα για την πρώτη ομάδα. Στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο ένα παιδί 18-19 ετών δεν είναι νέοι, αλλά διαπρέπουν στις μεγάλες ομάδες. Αυτή η νοοτροπία ότι είναι νέοι, δεν ισχύει. Το βλέπουμε και στην Αγγλία. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά για να γράψουν τη δική τους Ιστορία».

Για το αν ονειρεύεται ευρωπαϊκό τρόπαιο και με την ανδρική ομάδα: «Προχθές στην Κωνσταντινούπολη είπα και στους δικούς μας ότι ακολουθήσατε τους νέους και μας δίνετε κι εσείς χαρές έστω και με καθυστέρηση. Γράψαμε Ιστορία στην Τουρκία που είναι σημαντικό. Πιστεύουμε να έχουμε το ίδιο τέλος και στην ανδρική ομάδα. Μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους. Αυτή η μεγάλη νίκη, αυτό το τρόπαιο είναι πάρα πολύ καλό για την Ελλάδα και το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι σήκωσε το Ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός: Οι γκολάρες του Ολυμπιακού και η τρομερή τριπλή επέμβαση Σίνα! (Highlights)
 

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top