Στις θέσεις του έχει εκφράσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την εξωτερική πολιτική και την άμυνα, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος.

Όπως υποστηρίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ο Στέφανος Κασσελάκης συστηματικά υποστηρίζει τα υπέρογκα εξοπλιστικά προγράμματα της Νέας Δημοκρατίας». Και προσθέτει: «Το κόμμα του υπερψήφισε τις αμυντικές δαπάνες. Προχτές, στη Βουλή, συναίνεσε στην αγορά στρατιωτικών ελικοπτέρων με κόστος 1.2 δισεκατομμύρια».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το 2019 ο @kmitsotakis έχασε την ευκαιρία να κάνει τον κύριο Κασσελάκη υπουργό στην κυβέρνηση του. Το 2024, είναι ευκαιρία να διορθώσει το λάθος του. Έχει έρθει η ώρα να προτείνει στον κύριο #Κασσελλάκη το υπουργείο Εθνικής Άμυνα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Ο @skasselakis σε ορισμένα πράγματα είναι εξαιρετικά συνεπής.

Συστηματικά υποστηρίζει τα υπέρογκα εξοπλιστικά προγράμματα της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν έχει αρθρώσει λέξη κριτικής για την αγορά των F-35.

Το κόμμα του υπερψήφισε τις αμυντικές δαπάνες.

Προχτές, στη Βουλή, συναίνεσε στην αγορά στρατιωτικών ελικοπτέρων με κόστος 1.2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα, σε συνέντευξή του @zarpanews, ο κύριος Κασσελάκης φρόντισε να διορθώσει μια παλαιότερη δήλωση του. Έτσι μάθαμε ότι συμφωνεί με την παρουσία της ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα.

Το 2019 ο @kmitsotakis έχασε την ευκαιρία να κάνει τον κύριο Κασσελάκη υπουργό στην κυβέρνηση του. Το 2024, είναι ευκαιρία να διορθώσει το λάθος του. Έχει έρθει η ώρα να προτείνει στον κύριο #Κασσελλάκη το υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

Νέα Αριστερά: Ήρθε η ώρα να προτείνει ο Μητσοτάκης το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον Κασσελάκη 2