Αθλητικά

Νέα δεδομένα στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ – Τι αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωση

Νέα δεδομένα στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ - Τι αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωση

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της Ένωσης με την ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση και να ενημερώνει για το ποιοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν σε αγορά τους.

ΑΕΚ: Την Παρασκευή (7/7) ξεκινάει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας της ένωσης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως αυτό είναι το διάστημα όπου θα ελευθερωθούν οι εναπομείνασες θέσεις στην OPAP Arena και παράλληλα θα δοθεί το δικαίωμα σε όσους έχουν αγοράσει ήδη για τις ελληνικές διοργανώσεις, να εξασφαλίσουν την παρουσία τους και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

«Αρχίζει από την Παρασκευή 7/7 στις 10.00 η τρίτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ, η οποία θα διαρκέσει έως τις 21/7.

Σε αυτό το διάστημα ξεκινά η ελεύθερη διάθεση όλων των διαθέσιμων θέσεων της OPAP ARENA για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Παράλληλα, δίνεται το δικαίωμα στους φιλάθλους που έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας τους στο διάστημα έως τις 4/7 να προχωρήσουν στην αγορά της θέσης τους και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (εξαιρούνται όσοι προτίμησαν να ανανεώσουν στις ίδιες θέσεις στις θύρες 46,47,48).

Υπενθυμίζουμε ότι οι φίλαθλοι που θα προχωρήσουν στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τα ελληνικά ματς (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) σε αυτή την τρίτη περίοδο διάθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη θέση τους και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο διάστημα από τις 24 έως τις 31 Ιουλίου.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών και τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Για αγορά διαρκείας μέσω ίντερνετ πατήστε ΕΔΩ

Για την τηλεφωνική αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 211 8886068.

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ», αναφέρει η ανακοίνωση.

aek opadoi1

To Top