Αθλητικά

Νέα δεδομένα στα μεταγραφικά του Άρη – Σε αυτή τη θέση ψάχνει παίκτη ο Παλίκουτσα

Νέα δεδομένα στα μεταγραφικά του Άρη - Σε αυτή τη θέση ψάχνει παίκτη ο Παλίκουτσα

Μπορεί η προτεραιότητα των Κίτρινων να είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, όμως φαίνεται ότι οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν ακόμα μια υπόθεση, για θέση που φαινόταν ότι δεν θα υπήρχε ζήτημα.

Άρης: Προτεραιότητα του Αρη είναι να κλείσει τον κεντρικό αμυντικό μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Εφόσον επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος, τότε το μεταγραφικό βάρος θα πέσει στην κάλυψη των υπολοίπων αναγκών, όπως είναι η προσθήκη ενός ακόμη αμυντικού χαφ.  

Ο Νταμπό απέχει… εκατοστά από την έξοδο, για να συνεχίσει την καριέρα του στο Ιράν, ενώ ο Ντουκουρέ δε λογίζεται αυτή τη στιγμή ως παίκτης κορμού, κάτι που φανερώθηκε μέσα από τον αποκλεισμό του από την ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες με την Αραράτ. Αν παραμείνει στο ρόστερ, θα παραμείνει ως συμπληρωματική επιλογή. 

Έτσι, ο Ζουλ Μβοντό είναι ο μοναδικός καθαρός κόφτης καθώς ο Τζούρασεκ φαίνεται ότι υπολογίζεται περισσότερο ως εσωτερικός μέσος ή ως επιλογή με δυάδα στο κέντρο, παρά για τη βάση του άξονα στο 4-3-3. Τα παραπάνω ενισχύουν την ανάγκη για την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη που θα καλύψει το “6”, ειδικά αν η ομάδα προχωρήσει στην Ευρώπη όπου θα χρειαστεί να έχει περισσότερο βάθος μέσα στη χρονιά. 

Μία από τις περιπτώσεις αμυντικών μέσω, που έχουν περάσει από το μικροσκόπιο του Αρη, είναι αυτή του Μανού Μολίνα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία βρίσκεται σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας του με την Σαραγόσα και θα μπορούσε ν’ αποτελέσει μία αξιόλογη επιλογή.

aris

To Top