Αθλητικά

Νέα πρόταση για Ταβάρες – Λάρκιν για ΠΑΟ μόνο αν φύγει ο Ναν – “Απαγορευτικό” από Αγγελόπουλους!

Νέα πρόταση για Ταβάρες - Λάρκιν για ΠΑΟ μόνο αν φύγει ο Ναν - "Απαγορευτικό" από Αγγελόπουλους!

Τα νέα σενάρια για τον άσο της Εφές και η καραμπόλα με Τζέιμς! Πού θα παίζει την επόμενη σεζόν, αφού έχει αποφασίσει να φύγει από την Τουρκία; Γιατί παραμένει στο… τραπέζι για το Τριφύλλι, η απόφαση του Ολυμπιακού να μην δώσει τόσα χρήματα και οι μεταγραφές που θα προκαλέσουν ντόρο στην Ευρώπη.

Την ώρα, που στο Ισραήλ γράφουν ότι η Ρεάλ έκανε βελτιωμένη πρόταση στον Εντι Ταβάρες για να τον κρατήσει και για τα επόμενα χρόνια, αρκετά είναι τα μεγάλα ονόματα της Ευρωλίγκας, που είναι στην ίδια θέση με τον σέντερ των Μαδριλένων: είναι ελεύθερα δηλαδή το καλοκαίρι, που μας έρχεται.

Ο Σέιν Λάρκιν είναι ένα από αυτά. Ο δυναμίτης της Εφές βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από το καλοκαίρι του 2018 και στο διάστημα αυτό έχει κατακτήσει δύο Ευρωλίγκες. Θα μπορούσε να κατακτήσει μία ακόμη, αλλά η διοργάνωση είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας. Στα 32 του χρόνια ο Αμερικάνος γκαρντ παραμένει ένας από τους πιο σπουδαίους στην Ευρώπη και ήδη υπάρχει ζήτηση για την περίπτωσή του. Σε κάποιες καταστάσεις μάλιστα το όνομά του συνδέεται και με τον Παναθηναϊκό, χωρίς, όμως, προς το παρόν να υπάρχει κάτι.

Οι «πράσινοι» έχουν τρία γκαρντ με συμβόλαιο (Σλούκα, Βιλντόζα και Γκραντ) και έναν, που θέλουν να κρατήσουν (Ναν). Μέχρι, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο Ναν, κανένας Λάρκιν δεν μπορεί να υπάρχει για τον εξάστερο. Γιατί αν μείνει ο Ναν, δεν μπορεί να υπάρχει στην εξίσωση και Λάρκιν. Είναι too much και για οικονομικούς, αλλά και για αγωνιστικούς λόγους.

Ούτε για τον Ολυμπιακό μπορεί να υπάρχει Λάρκιν, παρότι το καλοκαίρι οι Πειραιώτες θα βγουν στην αγορά για έναν πολύ καλό γκαρντ. Το κασέ του Λάρκιν θα πάει κοντά στα 3 εκ. δολάρια ετησίως και οι «ερυθρόλευκοι» δεν δίνουν τέτοια νούμερα. Τέτοιο νούμερο μπορούν να δώσουν μόνο στον Σάσα Βεζένκοφ αν αποφασίσει να επιστρέψει. Σε κανέναν άλλον.

Ο Λάρκιν, λοιπόν, είναι ένα από τα hot ονόματα, που θα μας απασχολήσουν. Αλλά όχι το μοναδικό με τη Ρεάλ να είναι εκείνη, που έχει τις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις. Από Ταβάρες μέχρι Χεζόνια και Πουαριέ. Ένα ακόμη καλοκαίρι έρχεται να βάλει μεταγραφική φωτιά σε Ελλάδα και γενικότερα Ευρώπη.

tzeims92909

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top