Αθλητικά

Νέα ΒΙΝΤΕΟ από τον “πόλεμο” στη Νέα Φιλαδέλφεια – Επιδρομή μέσα στον κόσμο, ένας σοβαρά τραυματίας!

Νέα ΒΙΝΤΕΟ από τον

Χάος από το ντου των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι προκάλεσαν τεράστιες ζημιές στην περιοχή, ενώ από τις συγκρούσεις υπήρξαν και αρκετοί τραυματίες…

Μεγάλης έκτασης ήταν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, οι οργανωμένοι της κροατικής ομάδας, που φέρεται να ταξίδεψαν με αυτοκινητοπομπή από την πατρίδα τους παρά την απαγόρευση μετακίνησης που είχε εκδώσει η UEFA για τα δύο παιχνίδια στον γ’ προκριματικό του Champions League, έφτασαν στο γήπεδο της ΑΕΚ και άρχισαν τις επιθέσεις. Τόσο προς όσους βρίσκονταν στην περιοχή όσο και σε διάφορα σημεία.

Ο συνολικός αριθμός τους εκτιμήθηκε μεταξύ 150-200.

Η επέμβαση των αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων επέβαλε την τάξη, ωστόσο μέχρι τότε οι οπαδοί της Ντινάμο είχαν προκαλέσει ζημιές στον αετό που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο ενώ επιχείρησαν να εισβάλουν στο γήπεδο.

Περίοικοι και επιχειρηματίες κλείστηκαν σε σπίτια και μαγαζιά για να γλιτώσουν από τις άγριες συμπλοκές που προκλήθηκαν στη συνέχεια.

Στελέχη της Ομάδας Δράσης και της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε 70-80 προσαγωγές οπαδών της κροατικής ομάδας!

To Top