Ο 20χρονος Levion Parker κολυμπούσε ευτυχισμένος και ψάρευε με τους φίλους του, μόλις μία εβδομάδα προτού πηδήξει μεθυσμένος από ένα κρουαζιερόπλοιο της «Royal Caribbean» και δεν τον ξαναδεί κανείς.

Το βίντεο στο TikTok που αναρτήθηκε από τον φίλο του Levion Parker, Kaleb Felty, στις 27 Μαρτίου, δείχνει τον 20χρονο να είναι σε ένα σκάφος, ανοιχτά της Φλόριντα, και να ψαρεύει.

@kaleb_felty

Some clips from spring break#fy #fyp #florida #springbreak #fishing #boat @Levion Parker

♬ Black Forces & Ski Masks – Sqweez

Ο Parker πήδηξε από το 11ο κατάστρωμα του «Liberty of the Seas» στις 4 Απριλίου, μπροστά στα μάτια του ανήμπορου αδελφού και του πατέρα του, όπως δήλωσαν οι Αρχές της Φλόριντα. «Ηταν μεθυσμένος και μόλις είχε διαπληκτιστεί με τον πατέρα του», ανέφεραν μάρτυρες. Το κρουαζιερόπλοιο κατευθυνόταν προς την Κούβα.

«Ακούστηκαν πολλές φωνές και το πλήρωμα ειδοποιήθηκε αμέσως», δήλωσε στην εφημερίδα «The Post» η επιβάτιδα της κρουαζιέρας, Deborah Morrison. «Η οικογένειά του ήταν τρομοκρατημένη. Ήταν εκτός εαυτού», πρόσθεσε.

Η εταιρεία «Royal Caribbean» δήλωσε ότι έστειλε αμέσως ειδικά σκάφη για να αναζητήσουν τον 20χρονο και ειδοποίησε την ακτοφυλακή, η οποία αργότερα ανέλαβε την έρευνα. Ο εμβρόντητος πατέρας του αγοριού, Francel Parker, δήλωσε στην «Daily Sun» ότι πέταξε έξι σωσίβια από το πλοίο με την ελπίδα να σώσει τον γιο του, προτού το τεράστιο πλοίο μπορέσει να σταματήσει περίπου 20 λεπτά αργότερα. Δυστυχώς ο 20χρονος δεν βρέθηκε και αγνοείται.