Αθλητικά

Νέες αποκαλύψεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: “15.000 ενδιαφέρθηκαν για το ματς με Μπριζ” – “Θα περνάγαμε με Αναστασιάδη”

Νέες αποκαλύψεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "15.000 ενδιαφέρθηκαν για το ματς με Μπριζ" - "Θα περνάγαμε με Αναστασιάδη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος κοντά στον Ιβάν Σαββίδη όπου και αναφέρθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και στον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γεωργία και στις ευθύνες του Γκουστάβο Πογέτ.

Φραγκούλης Φράγκος: O πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”, αναφέρθηκε στα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την πορεία της ομάδας, το… Μπριζ και το Πρωτάθλημα.

Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, ευχόμαστε όλοι από καρδιάς υγεία και ευλογία στον πρόεδρο. Δίνει δουλειά στον κόσμο. Έχει κρατήσει τις υποσχέσεις του. Τώρα πάμε και στο Μπριζ για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, ενώ και το Πρωτάθλημα δεν το έχουμε παρατήσει. Πρώτα ο Θεός θα πάμε στο Μπριζ για να διεκδικήσουμε την νίκη.

Δεν βρήκα εισιτήριο, ξέρω ότι 15.000 ενδιαφέρθηκαν για 1.500 εισιτήρια. Εγώ εννοούσα πως και στην Λεωφόρο θα είμαι. Ο Σαββίδης έκανε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Απομένουν δύο έργα. Λόγω του πολέμου έχει δυσκολίες. Το πρώτο είναι το αθλητικό κέντρο. Το δεύτερο είναι η νέα Τούμπα.

Ο δήμαρχος ο κ. Παπαδόπουλος έκανε ότι μπορούσε για την αγορά των εκτάσεων. Όμως θα πρέπει να προχωρήσει και λίγο παραπέρα. Να συμβάλει με την περιφέρεια για να γίνουν κάποια έργα. Για να ξεκινήσουν τα έργα, πρέπει να έχει προσβασιμότητα. Και αυτό είναι ευθύνη και του δημάρχου και της περιφέρειας.

Τώρα εμείς μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό να τελειώσει αυτή η συγκυρία με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Επίσης πρέπει να αναφέρω πως την αγάπη προς την ομάδα από τον Αναστασιάδη, κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει. Θα πω και κάτι ακόμη. Για την εθνική. Αν άφηναν τον Αναστασιάδη να δουλέψει απερίσπαστος, όταν ήταν προπονητής, θα μπορούσε να οδηγήσει την εθνική σε τελική φάση. Έλειπε η παρουσία του από το τελευταίο κρίσιμο παιχνίδι με την έννοια της νοοτροπίας. Στην εθνική όταν ήταν, προσπάθησαν να τον διακωμωδήσουν.

Ο Άγγελος προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του, είναι αρκετή. Πάντα ΠΑΟΚ είναι ο Αναστασιάδης.

Όσο για τον Γκαγκάτση, νομίζω ότι είναι απόφαση του μεγαλομετόχου για να διεκδικήσει την προεδρία της ομοσπονδίας και εφόσον θέλει, τότε μπορεί να γίνει ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Για το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο στον ΠΑΟΚ είναι εύλογο να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Όλα θα εξαρτηθούν από τις εκλογές στις ΗΠΑ. Εάν δεν βγουν οι δημοκρατικοί που έχουν μία εμμονή στους πολέμους, τότε εκτιμώ πως αυτό που γίνεται θα σταματήσει.

Υπάρχουν και άλλα γεγονότα. Ο Ζελένσκι έχει ξεπουλήσει το 28% της γης της Ουκρανίας σε μεγαλογαιοκτήμονες. Και το ΝΑΤΟ είναι πάρα πολύ σημαντικό να σταματήσει να βλέπει εχθρούς παντού.

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι εάν τα εξετάσουμε, αυτή η ενέργεια να μην καλέσουμε διπλωματικά την ρωσική πλευρά για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου είναι αδιανόητη. Και δεν έπρεπε να συμβεί.

Ακόμη σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο θα κάνω την εξής αναφορά. Να μην περιμένουμε στην εθνική ομάδα τον δικό μας αντίστοιχο της Γεωργίας, τον Κβαρατσχέλια. Εμείς τον έχουμε και λέγεται Κωνσταντέλιας. Να μην περιμένουμε να σιτέψει στην εθνική. Μόλις μπήκε στο παιχνίδι ο Κωνσταντέλιας, άλλαξε η ροή της εθνικής. Ο Μαυροπάνος έστελνε την μπάλα στην άλλη πλευρά του γηπέδου, αντί να την δίνει στον Κωνσταντέλια”, είπε ο Φραγκούλης Φράγκος.

savvidis

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top