Αθλητικά

Νέος κίνδυνος για το ΑΕΚ-Ντιναμό στις 19 Αυγούστου – “Πέφτει” ίδια ώρα με ματς του ΠΑΟ στη Λεωφόρο!

Νέος κίνδυνος για το ΑΕΚ-Ντιναμό στις 19 Αυγούστου -

Νέος “συναγερμός” αναμένεται να σημάνει εν όψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ντιναμό, που όπως ανακοίνωσαν οι Κροάτες, θα γίνει το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Μπορεί η UEFA στην ανακοίνωσή της για την αναβολή του αποψινού ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ να ανέφερε ότι ο αγώνας θα γίνει 18 ή 19 Αυγούστου, όμως η κροατική ομάδα ενημέρωσε λίγη ώρα μετά ότι η ρεβάνς στην “OPAP Arena” θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, στις 21:45.

Η Ντιναμό επαναλαμβάνει την απόφαση της UEFA πως δεν θα υπάρξει μετακίνηση φιλάθλων για τα παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ σημειώνεται ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Ζάγκρεμπ, στις 15 Αυγούστου (21:00), όπως ήταν προγραμματισμένο.

Βέβαια, μετά από αυτή την εξέλιξη προκύπτει και ένα άλλο θέμα, καθώς την ίδια ημέρα (19/8) με τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό, θα παίζει και ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο για τη Super League και μάλιστα ίδια ώρα (22:00).

Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες καταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λίγκα θα εξετάσει το ζήτημα και είναι πολύ πιθανό να μεταφέρει την αναμέτρηση των Πράσινων για το πρωτάθλημα σε άλλη ημερομηνία.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε ο δολοφόνος του άτυχου ΑΕΚτζή – Πώς τον μαχαίρωσαν, τον χτυπούσαν ενώ ψυχορραγούσε! (Vid)

To Top