Αθλητικά

Νέος… Σλούκας για Παναθηναϊκό – Μεγάλη “καψούρα” Αταμάν – Αντίδραση Αγγελόπουλων με χρυσό συμβόλαιο!

Νέος... Σλούκας για Παναθηναϊκό - Μεγάλη "καψούρα" Αταμάν - Αντίδραση Αγγελόπουλων με χρυσό συμβόλαιο!

Παίκτης που θα έλυνε ένα τεράστιο πρόβλημα στο Τριφύλλι. Οι Πράσινοι κύκλωσαν το όνομά του και περίμεναν για μία ακόμα μεγάλη κλοπή, όπως συνέβη πέρυσι με τον Έλληνα άσο…

Ως ρεπορτάζ κεντρικής λήψης υπάρχει η επικείμενη συζήτηση ανάμεσα στους ανθρώπους τής ΚΑΕ Ολυμπιακός και της πλευράς τού Κάαναν για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο, ως την επόμενη κίνηση μετά την ανανέωση στο συμβόλαιο του Άλεκς Πίτερς.

Κι εδώ υπάρχουν μια σειρά από γεγονότα που δεν έχουν αναφερθεί ακόμα, με το sportdog να έρχεται τώρα να τα δημοσιεύσει για να συμπληρωθεί σωστά το ρεπορτάζ.

Ερώτηση: Είναι ο Κάαναν ο επόμενος μετά τον Πίτερς που θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο; Η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικανός είναι εκείνος που θα χτυπήσει το τηλέφωνό του και, μάλιστα, σχετικά άμεσα. Μόνο που είναι κάτι ακόμα αλήθεια: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον πιστεύει, τον θέλει στην ομάδα, θεωρεί ότι μπορεί να του κάνει τη δουλειά, αλλά δεν θα τρελαθεί κιόλας για να τον κρατήσει.

Γιατί στα γκαρντ οι ομάδες τής Ευρωλίγκας θα βιώσουν συγκινήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι: Ο Μάικ Τζέιμς θα είναι ελεύθερος, όπως και ο Νικ Καλάθης. Ίσως να συμβεί το ίδιο και με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που διαθέτει ελληνικό διαβατήριο (όπως και ο Νικ).

Ο Κάαναν, άλλωστε, δεν είναι και ο Πίτερς που αν έμενε χωρίς συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός είχε μαρκάρει την περίπτωσή του εδώ καιρό και θα τον έντυνε στα Πράσινα. Κάτι που είχε φτάσει στα αυτιά των Αγγελόπουλων, για αυτό και αποφάσισαν να υπογράψουν μαζί του μια ωρα αρχύτερα δίνοντας του 3 εκατομμύρια ευρώ!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Αταμάν για Χουάντσο – Συνάντηση Γιαννακόπουλου με Μήτογλου – Στην έξοδο TOP όνομα του ΠΑΟ! 

piters

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top