Αθλητικά

Νικολαΐδης για ΑΕΚ: ’’Στόχος μας το νταμπλ, όσες αναποδιές κι αν έρθουν!”

Παίκτης που κάνει άνετα τη διαφορά - Η πολυτέλεια της φετινής ΑΕΚ λέγεται... - Βίντεο με ανάλυση!

Ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ένωση ηττήθηκε στο Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Με απόφαση Παπασταμάτη αποχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός και στο ματς που ανοίγει τη νέα σεζόν κόντρα στην Πυλαία θα προπονεί ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Νικολαΐδης ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Νικολαΐδης:

«Εύχομαι αρχικά να έχουμε μια καλή Χρονιά αγωνιστικά για όλες τις ομάδες και μακριά από τραυματισμούς όλοι οι αθλητές. Ξεκάνει μια καινούργια χρονιά, για εμάς και τον Ολυμπιακό ξεκίνησε νωρίτερα με το Super Cup, με νικητή τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να σταθώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί έχουμε μεγάλη χρονιά μπροστά μας και δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Εννοείται όμως ότι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ήταν μια ήττα στην αρχή της χρονιάς που σίγουρα φέρνει αναστάτωση και στην ομάδα, διότι η ΑΕΚ έχει μάθει να κερδίζει. 

Η ήττα δεν είναι ποτέ μέσα στο πρόγραμμα όπως επίσης μια τέτοια ήττα φέρνει και στενοχώρια στους φιλάθλους μας που πάντα και στα εύκολα και στα δύσκολα έχουν δείξει έμπρακτα ότι στηρίζουν και είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και όποια δυσκολία η αναποδιά πρέπει να βρούμε τρόπο να την μετατρέψουμε σε κάτι θετικό.

Προς το παρόν χαμηλά το κεφάλι. Και πάντα χωρίς να αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχους μας. Έχουμε χάσει Κύπελλο από την ομάδα της Πυλαίας και αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας. Θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα ματς είτε είναι στην Ελλάδα είτε είναι στην Ευρώπη. Έτσι πρέπει και αυτό είναι το σωστό. Καλή χρονιά και πάλι να έχουμε!»

To Top