Αθλητικά

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πιο ”μαζεμένος” με τον Παναθηναϊκό μετά τη Μακάμπι»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πιο

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο.

«Ο Ολυμπιακός είχε μία (ανώμαλη) προσγείωση μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι στην Ευρώπη. Να το βράσω που δικαιώθηκα για την κακή παράδοση με τις ομάδες από το Ισραήλ; Η λογική λέει πως τώρα μετά το 1-4 της Πέμπτης, με τον Παναθηναϊκό η ομάδα θα είναι πιο μαζεμένη, δεν θα είναι τόσο μεγάλες οι αποστάσεις στις γραμμές και θα υπάρχει μεγαλύτερη συνοχή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μπορεί να είναι κλειδί για το παιχνίδι πώς θα ξεκινήσουν οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει μία κακή παράδοση (ειδικά στο Καραϊσκάκη) να μην ξεκινάει καλά τους αγώνες του και έτσι να μην εκμεταλλεύεται την έδρα του, το γεμάτο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει όπως μπήκε στην Τούμπα, η οποία είχε σιωπήσει με την εικόνα του στα πρώτα 30′, όπως και το ίδιο είχε γίνει και στη Βουδαπέστη. Στο Καραϊσκάκη, ίσως για λόγους ψυχολογίας ή επειδή παίζει περισσότερο επιθετικά από ό,τι πρέπει, πολύ συχνά βρίσκεται πίσω στο σκορ και μετά κυνηγάει τον αντίπαλο», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τώρα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι και ένα πρέπει, γιατί η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα κερδίσουν (Λαμία εκτός και Άρη εντός, αντίστοιχα)».

Ακούστε τι είπε για την ενδεκάδα για το συγκεκριμένο ματς και τις σκέψεις του Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top