Αθλητικά

Νικολακόπουλος: “Σε πρώτο πλάνο ο Καρντόνα και τα φοβερά στατιστικά του Ελ Κααμπί”

Νικολακόπουλος:

Εξαιρετική η στατιστική που συνοδεύει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για την επίθεση, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Με αφορμή τον ερχομό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι τα στατιστικά του είναι πραγματικά φοβερά.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία 2,5 χρόνια από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι τον Μάιο του 2023 ο Μαροκινός επιθετικός έχει παίξει 131 επίσημα παιχνίδια, έχοντας 66 γκολ και 15 ασίστ. Τα 8 γκολ και οι 5 ασίστ είναι με την εθνική ομάδα της χώρας του. «Είναι, δηλαδή, νούμερα που δείχνουν ξεκάθαρα δύο πράγματα, ότι Ελ Κααμπί σκοράρει με μεγάλη ευκολία και ότι δεν έχει καθόλου τραυματισμούς», είπε σχετικά ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων.

Από ‘κει και πέρα, αναφερόμενος στις άλλες προτεραιότητες του Ολυμπιακού ο Νικολακόπουλος είπε ότι για τη θέση του αριστερού μπακ σε πρώτο πλάνο είναι το 24χρονος Ισπανός Σέρχι Καρντόνα της Λας Πάλμας, ενώ οι Πειραιώτες μιλούν με δύο εξτρέμ, μεταξύ άλλων, με τον Αργεντινό Τσέρβι της Θέλτα και τον Κροάτη Μπρίνιτς της Μάριμπορ.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρούση Ολυμπιακού για Γιαννούλη – Έξι εκατομμύρια… ακατέβατα – Υπογράφει ως ελεύθερος τον Γενάρη!

To Top