Αθλητικά

Νικολογιάννης: “Αυτά ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας με ΠΑΟΚ – Οργή για το ΟΑΚΑ”

Νικολογιάννης:

Τα νεότερα από το “πράσινο στρατόπεδο”, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Τα προβλήματα τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει και καθιστούν το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο δύσκολο από ό,τι είναι επεσήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡFM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού στάθηκε σε τραυματισμούς παικτών που έχουν «φορτώσει» με κούραση κάποιους άλλους, φέρνοντας για παράδειγμα τον Κώτσιρα που παίζει συνεχώς μετά τον τραυματισμό του Βαγιαννίδη, αλλά και τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας που φέρνουν έξτρα πονοκέφαλο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την επιλογή της 11άδας, λαμβάνοντας υπόψη και το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε ότι οι παίκτες των πράσινων θα πρέπει να είναι αρκετά συγκεντρωμένοι σήμερα και να αποφύγουν τα λάθη επισημαίνοντας ότι για την 11άδα θα γίνουν αλλαγές, αναφέροντας και κάποιους προβληματισμούς του προπονητή.

Εκτίμησε ότι ο Αράο θα παίξει βασικός, είτε στη μεσαία γραμμή είτε ως στόπερ κάτι που θα έχει ως συνέπεια και την παρουσία ή όχι του Ρούμπεν Πέρεθ στην 11άδα.

Τέλος, ανέφερε ότι υπάρχει οργή στους πράσινους για το ΟΑΚΑ, υπογραμμίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει την ολοκλήρωση της μελέτης για το στέγαστρο για να αποφασίσει πώς θα αντιδράσει καθώς είναι δεδομένο ότι έχει ζημιωθεί οικονομικά.

To Top