Πολιτική

Νίκος Μουτσινάς για «Σπαρτιάτες» στη Βουλή: Εμείς έχουμε την ευθύνη

moutsinas 4

Νίκος Μουτσινάς για «Σπαρτιάτες» στη Βουλή: Εμείς έχουμε την ευθύνη

Το κόμμα «Σπαρτιάτες» μπήκε στη Βουλή και έχει αποτελέσει ένα από τα θέματα τα οποία έχουν συζητηθεί και αναλυθεί περισσότερο από το βράδυ της Κυριακής (25/06) όταν και ανακοινώθηκαν τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα. Η είσοδος του ακροδεξιού κόμματος στη Βουλή, σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά να τονίζει πως κυριαρχεί γενικότερα ο εκφοβισμός.

«Εμείς φταίμε. Εμείς έχουμε την ευθύνη, συνέβη. Υπάρχει μεγάλος αριθμός κόσμου, ο οποίος συντάχθηκε με αυτά τα κόμματα που μας έκαναν εντύπωση. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν αυτά που πρεσβεύει το κόμμα. Πάθαμε πανικό τώρα με αυτό που έγινε και πήρε και αυτός ο κύριος να κάνει παρέμβαση. Δεν μιλάνε μεταξύ τους; Δεν ξέρω τι κάνουν. Αυτή είναι μια εικόνα της πραγματικότητας. Αν δεν μας αρέσει, δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή τη συγκεκριμένη» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, πρόσθεσε: «Ο φόβος γενικά κυκλοφορεί. Γιατί και τα άλλα κόμματα δεν σε καθησυχάζουν. Σε φοβερίζουν. “Αν βγει αυτός δεν θα έχεις αυτό”, “αν βγάλεις εμένα θα πάρεις αυτό”. Υπάρχει ένας γενικότερος εκφοβισμός απλά μπορεί κάποιοι να το έχουν λίγο παραπανίσιο, κάποιοι λίγο πιο σαλονάτο. Δεν θεωρώ ότι κάποιο κόμμα έχει δώσει κάτι για να καθησυχάσει. Κανείς».

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Η ανάλυση που πρέπει να γίνει είναι… γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο στο “μπουφέ” και αναγκαστήκαμε να ψάχνουμε τα γύρω γύρω; Και ξαφνικά έχει γεμίσει ένας μπουφές που έχει οριακά μία γεύση φαγητού».

To Top