Ένα απίστευτο μπέρδεμα σημειώθηκε σε νοσοκομείο, καθώς οι μαίες έδωσαν άλλο μωρό (και όχι το δικό της) σε μια γυναίκα που μόλις είχε γίνει μητέρα, θεωρώντας λανθασμένα ότι έμοιαζαν (με το παραδοθέν μωρό) και μάλιστα πάρα πολύ!

Η 22χρονη Maisie Beth από το Ντόρσετ της Αγγλίας κατόπιν προβλημάτων υπογονιμότητας κατάφερε να μείνει έγκυος και τον περασμένο Σεπτέμβριο έφερε στον κόσμο την Isabelle. Όμως, το παιδί χρειάστηκε να υποβληθεί σε φωτοθεραπεία και τοποθετήθηκε σε ειδική θερμοκοιτίδα, που ήταν σε δίπλα δωμάτιο, από εκείνο της μαμάς της.

Σύμφωνα με τη New York Post, το βράδυ η Maisie σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και στο γραφείο των νοσηλευτών μια μαία κρατούσε ένα μωρό, ενώ στο χώρο υπήρχαν και ορισμένες νοσηλεύτριες. Τότε, τη φώναξε μέσα και είπε: «Ορίστε το παιδί σας. Το πήρα να το ηρεμήσω, γιατί έκλαιγε παρά πολύ. Είναι όμορφο και σας μοιάζει πάρα πολύ».

«Ήμουν με μισόκλειστα μάτια και ήταν χάραμα, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και πήρα το παιδί στην αγκαλιά», είπε η Maisie και επέστρεψε στο δωμάτιο της. Εκεί, πήγε να αλλάξει πάνα στο παιδί και τότε αντιλήφθηκε πως ήταν αγοράκι.

«Τρομοκρατήθηκα τόσο που πάγωσα. Νόμιζα ότι έκλεψαν το παιδί μου και δεν θα το έβλεπα ποτέ ξανά», είπε και αμέσως φώναξε τη μαία από την οποία πήρε το παιδί. Ευτυχώς, το μπέρδεμα λύθηκε αμέσως και η μικρή εντοπίστηκε να κοιμάται μέσα στην ειδική θερμοκοιτίδα, με τη μητέρα να δηλώνει ανακουφισμένη.

«Ένας Θεός ξέρει τι θα είχε συμβεί, αν δεν το είχα καταλάβει εγκαίρως», είπε η 22χρονη, με το νοσοκομείο να ζητάει «συγγνώμη» για το περιστατικό, ενώ έκανε έκκληση στη Maisie Beth να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε «να γίνουν αντιληπτοί οι λόγοι που οδήγησαν στο λάθος».