Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη για νέες ταυτότητες: «Μεγάλε, μου μιλάς από κινητό που βρίσκει η γυναίκα σου αν τη…

Ντόρα Μπακογιάννη για νέες ταυτότητες: «Μεγάλε, μου μιλάς από κινητό που βρίσκει η γυναίκα σου αν την απατάς»

Στις νέες ταυτότητες και το περίφημο «τσιπάκι» το οποίο οι αρνητές των ταυτοτήτων ισχυρίζονται πως υπάρχει σε αυτές αναφέρθηκε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Σήμερα». Οι νέες ταυτότητες θα μπορούν να εκδοθούν από τις 25 Σεπτεμβρίου ενώ το κόστος τους θα ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Στη σημερινή της συνέντευξη, η Ντόρα Μπακογιάννη, αρχικά, στα δεξιότερα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «στην Ελλάδα δεν πληρώνει κανένας φόρο για οποιαδήποτε μπούρδα πει. Αν είχαμε μια φορολογία 1 ευρώ για κάθε μπούρδα, ο ελληνικός προϋπολογισμός θα ήταν ο πιο ισχυρός του κόσμου. Υπάρχουν πράγματα τα οποία είναι πασιφανή».

 Στη συνέχεια, έκανε την αντιστοιχία με τις νέες ταυτότητες και τα «τσιπάκια» λέγοντας πως «βγαίνει ο άλλος και λέει πως ‘’θα έχουν οι ταυτότητες τσιπάκια’’. Του λες ‘’μεγάλε, μου μιλάς από ένα κινητό, το οποίο έχει τσιπάκι, σε βρίσκει η γυναίκα σου, για να μην πω τίποτα άλλο, αν την απατάς ανά πάσα στιγμή, σε φωτογραφίζει, σε μαγνητοφωνεί και σε ενοχλεί η ταυτότητα, που δεν έχει παρά μόνο το τσιπάκι που λέει το όνομά σου, το ύψος σου και το χρώμα των ματιών σου. Είμαστε σοβαροί;».

Η ίδια ανέφερε πως αυτό είναι το κοινό ανάμεσα στους συνωμοσιολόγους. Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως «είναι το κοινό της συνωμοσιολογίας, της απειλής των εξωγήινων. Εμβόλια, παλιά έλεγαν πως μας ψεκάζουν…».

To Top