Πολιτική

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε τρεις προτάσεις να παίξει ντραμς πριν πάει στο πανηγύρι – «Είχα πολύ μεγάλο…

loverdos

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε τρεις προτάσεις να παίξει ντραμς πριν πάει στο πανηγύρι – «Είχα πολύ μεγάλο άγχος»

Ντραμς σε πανηγύρι με τραγουδιστή τον Χρήστο Μενιδιάτη έπαιξε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Στα βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να απολαμβάνει την συμμετοχή του αυτή. Το πρωί της Τετάρτης (16/08), ο Ανδρέας Λοβέρδος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» του Open μίλησε για την εμπειρία του σημειώνοντας πως δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

«Η εμπειρία ήταν αξέχαστη για πάρα πολλούς λόγους. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ό,τι κι αν λένε, το πανηγύρι το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα, εξ ου και γίνονται τόσα πολλά. Δεν υπάρχει χωριό που να μην κάνει το δικό του πανηγύρι» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ήταν πάρα πολλά νέα παιδιά, ωραίες παρέες, πάρα πολλές από τις οποίες είχαν έρθει για μένα και μου το έλεγαν. Δεν είναι κάτι που το κάνω επαγγελματικά αλλά μου έκανε την τιμή ο Χρήστος Μενιδιάτης να θέλει να παίξω μαζί του», ανέφερε στη συνέχεια ο πολιτικός και πρόσθεσε: «Όταν είπα στο ραδιόφωνο στον Γιώργο Κουβαρά ότι θα ήθελα να παίξω ντραμς, ένας άνθρωπος που κάνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις μου έκανε τρεις προτάσεις. Η μία ήταν να παίξω με τον Λευτέρη Πανταζή, η άλλη με τον Νίκο Μακρόπουλο και η τρίτη με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Επειδή δεν μπορούσα να παίξω στις πρώτες δύο, έπαιξα σε αυτό το πανηγύρι».

«Είχα πολύ μεγάλο άγχος, δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Είναι ένα όργανο διαμάντι, που θέλει πολλή προσπάθεια, αλλά είναι τέλειο», παραδέχθηκε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως παίζει ντραμς εδώ και 13 μήνες.

To Top