Αθλητικά

Ο “εκλεκτός” του Ομπράντοβιτς για ΠΑΟ – “Σκάει” 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος – Γλίτωσε χειρουργείο ο Μήτογλου!

Ο "εκλεκτός" του Ομπράντοβιτς για ΠΑΟ -  "Σκάει" 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος - Γλίτωσε χειρουργείο ο Μήτογλου!

Οι εξελίξεις με Μίχαϊλιουκ και το “δώρο” στον Αταμάν! Οι Πράσινοι θα αποκτήσουν κι έναν ακόμα παίκτη, με πάρα πολλά χρήματα και στη λίστα του Τούρκου προπονητή υπάρχουν δύο νέα -πολύ δυνατά- ονόματα. Διαβάστε στο news24world.com…

Top Price Μετάλλιο Ελλάδα και 1ος πασέρ Τόμας Γουόκαπ στο Pamestoixima.gr | 21+

Ο Ντίνος Μήτογλου τραυματίστηκε και χάνει το Παγκόσμιο, κάτι, που συνιστά μεγάλη ζημιά για την Εθνική. Δεν είναι, όμως, και τόσο μεγάλη ζημιά για τον Παναθηναϊκό, αφού γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται να μπει και πάλι στην δράση.

Θα ήταν μεγάλη ζημιά για τον Παναθηναϊκό, αν ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ συνέχιζε με την Εθνική και τραυματιζόταν στο ίδιο σημείο. Σε μία τέτοια περίπτωση θα χρειαζόταν χειρουργείο και θα έπρεπε να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων.

Στον Παναθηναϊκό είναι ήσυχοι πλέον με αυτό το θέμα (όσο ήσυχοι μπορεί να είναι με έναν τραυματισμό), αλλά είναι…ανήσυχοι με το κομμάτι της τελευταίας μεταγραφής. Του γλυκού, που λέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ μπορεί να καθυστερεί και να περιμένει το ΝΒΑ αλλά οι «πράσινοι» έχουν στρέψει κι αλλού το ενδιαφέρον τους. Σε κάθε ποιοτική λύση, που θα μπορέσει να τους δώσει το κάτι παραπάνω. Αλλωστε ο Μίχαϊλιουκ μπορεί να περιμένει για καιρό ακόμη το ΝΒΑ ή να βρει σύντομα την πρόταση, που θέλει.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, κι αυτός κάνει την δουλειά του από την δική του πλευρά και αρχίζει και φτιάχνει μία ατζέντα με ονόματα, που μπορούν να έρθουν στην Ευρώπη. Παίκτες, δηλαδή, σαν τον σπουδαίο σουτέρ, Ντάνι Γκριν ή τον Τέρενς Ρος, που φλέρταρε πριν από καιρό με την Παρτίζαν, είναι πιθανό να τους εξετάσει ο Αταμάν στην προσπάθειά του να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Ο κόσμος της ομάδας ρωτάει συνεχώς αν θα υπάρξει τελικώς μία ακόμη μεταγραφή και ξεκάθαρη απάντηση δεν μπορεί να δοθεί. Η εκτίμηση, όμως, είναι ότι θα γίνει μεταγραφή, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Αταμάν, που δήλωσε ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα. Ο Γιαννακόπουλος μάλιστα έχει ένα πολύ μεγάλο ποσό στην άκρη για να διαθέσει για αυτή την τελευταία μεταγραφή και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο…τυχερός αυτός παίκτης, που θα πάρει πάνω ή κοντά στα 2 εκ. ευρώ ετησίως.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα λίστα Αταμάν μετά τον Μίχαϊλιουκ – Νο1 είναι ΝΒΑer με συμβόλαιο – Μόνο ο Γιαννακόπουλος τόσα λεφτά!

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top