Ελλάδα

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά στην Κρήτη: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής

Clipboard01 18

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά στην Κρήτη: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής

Mε τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής από το χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, τη νύφη περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας, ενώ το «παρών» έδωσαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό, όπου βρέθηκε εκεί από τον Ζαρό σαν βοσκός.

Την πήρε ο Κωστής την Παρασκιώ!Έγινε σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ο πολυσυζητημένος γαμος του 41χρονου Κωστή Χαλκιαδάκη και της 82χρονης Παρασκιώ Λαμπρογιαννάκη. Ο γάμος που πέρασε από χιλια μύρια κύματα είχε τελικά αίσιο τέλος στον Άγιο Δημήτριο Κρότου Δήμου Γόρτυνας στις 6.30μμ όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Οι 100 και πλεον κουμπάροι άλλαξαν βέρες και στέφανα με την ευχή ολων να ζήσουν όπως αυτοί επιθυμούν!Περισσότερα μπορείτε να δείτε σε λαϊβ που κάναμε νωρίτερα…

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Sunday, September 10, 2023

«Εγώ τον έδιωχνα. Είναι ένα πράμα αταίριαστο κι εμένα δεν μου ‘ρχεται. Να συζούμε, αφού επιμένει… Και να περνάμε καλά», είχε πει στις αρχές Αυγούστου η 82χρονη Παρασκιώ.

«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στη συνέχεια όμως, όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα, κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου. Η γυναίκα αυτή, παρά τη διαφορά ηλικίας, κατάλαβα ότι μου άρεσε», είχε πει ο Κωστής στη «Νέα Κρήτη»: «Ξέρω, πολλοί θα βγουν και θα πουν ότι είναι πράμα αταίριαστο… όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά».

To Top