Αθλητικά

“Ο Μεντιλίμπαρ άλλαξε τον Ολυμπιακό με μία κίνηση – Τεράστια διαφορά με Μακάμπι – Προσοχή σε Ζάχαβι, Νίλσον”

"Ο Μεντιλίμπαρ άλλαξε τον Ολυμπιακό με μία κίνηση - Τεράστια διαφορά με Μακάμπι - Προσοχή σε Ζάχαβι, Νίλσον"

Πού θα χτυπήσουν οι Ισραηλινοί και η μισή ευκαιρία… γκολ. Ο Νίκος Γιαννακόπουλος, που έχει παίξει στο Ισραήλ και ξέρει καλά την προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών στο Conference League, μιλάει στο News24world.com και αναλύει όσα θα δούμε στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια και όσα πρέπει να κάνουν οι Ερυθρόλευκοι για να προκριθούν!
 

Μετά τη νίκη του και απέναντι στον Βόλο και την άνοδο στην τρίτη του βαθμολογικού πίνακα της Super League, ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα το Conference League και το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει την Πέμπτη!

Το sportdog επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γιαννακόπουλο, που είχε θητεία στο Ισραήλ μέχρι πρόσφατα με την ομάδα τής Πετάχ Τίκβα (ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Πανιώνιο και Απόλλωνα Σμύρνης), προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τη Μακάμπι.

Ποιος είναι ο τρόπος που στέκεται στο γήπεδο, ποιοι παίκτες της ξεχωρίζουν και χρειάζονται προσοχή και τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση; Αυτά και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα για την επόμενη αντίπαλο των Ερυθρόλευκων στην Ευρώπη, τα απαντάει ο Έλληνας άσος στο sportdog.

“Έτσι παίζει η Μακάμπι – Κλειδί ο Ζαχάβι και ο Πέρεθ – Γκολ η μισή ευκαιρία, είναι το κάτι άλλο”

“Είναι ομάδα που έχει πολλές αντοχές, στο physical game είναι πολύ καλή, έχει καλούς παίκτες που μπορούν να έχουν καλό ρυθμό στη διάρκεια του αγώνα. Παίζει από τα πλάγια, με εξτρεμ ή μπακ να βγάζουν σέντρες”, ανέφερε αρχικά ο Ν. Γιαννακόπουλος μέσω του sportdog και στη συνέχεια προσθεσε: “Το κλειδί είναι ο Ζαχάβι και ο Πέρεθ, που έρχεται από πίσω του, και κάνουν πολλές συνεργασίες. Τη μισή ευκαιρία την κάνει γκολ ο Ζαχάβι, είναι το κάτι άλλο άνθρωπος”.

“Εκεί υστερεί η Μακάμπι – Άλλη ομάδα με Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακό – Τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες”

“Υστερούν στο αμυντικό τρανζίσιον, έχουν θέματα στις αντεπιθέσεις. Επίσης, είναι καλοί στις στατικές φάσεις αλλά δέχονται και γκολ από στατικές φάσεις”.

Το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει στη Σερβία πόσο στερεί από τη Μακάμπι;

“Μειονεκτημα για τη Μακάμπι, γιατί το γήπεδό της μπορούσε να έχει 30.000 κόσμο. Στο Ισραήλ, ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια, οι ομάδες μπορεί να έχουν 8.000-9.000 κόσμο στο πλευρό τους”.

Ένα σχόλιο για τον Ολυμπιακό;

“Ο Ολυμπιακός με το πρόσωπο που έχει δείξει με τον Μεντιλίμπαρ, είναι άλλη ομάδα. Έχει κάνει το βασικό ο νέος προπονητής: Δεν κάνει πειράματα και βάζει τους παίκτες στις θέσεις τους. Θεωρώ ότι ως μονάδες, αν πιάσουμε κάθε θέση στο γήπεδο, η διαφορά είναι τεράστια του Ολυμπιακού σε ικανότητες και ποιότητα”.

“Νίκη στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός – Κουρασμένη η Μπακάμπι – Να προσέξει και τον εξτρέμ”

Πώς περιμένεις να πάει η σειρά;

“Να πάρει καλό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς. Το σημαντικό είναι αυτο, επειδή παίζει στο Καραϊσκάκη είναι σημαντικό να φύγει με νίκη. Γιατί στο δεύτερο παιχνίδι, με δεδομένο ότι η Μακάμπι παίζει Τετάρτη-Κυριακή τους τελευταίους δύο μήνες, μπορεί να το χτυπήσει πιο εύκολα”.

Τι άλλο πρέπει να συμπληρώσουμε;

“Πλην του Ζαχάβι καλό είναι να προσέξει τον Μίλσον, έναν ιδιαίτερα δραστήριο εξτρέμ που είναι πολύ καλός στο ένας με έναν”.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το “κόλπο γκρόσο” Μεντιλίμπαρ με Ποντένσε – “Ξενέρωσε” με το πέναλτι αλλά… το γύρισε – Μεγάλο κέρδος ο Άμπι! 
 

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top