Αθλητικά

Οι 8+ υποψήφιοι αντίπαλοι για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο Conference League

Οι 8+ υποψήφιοι αντίπαλοι για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο Conference League

Πώς έχει η εικόνα στους ομίλους του Conference League μία αγωνιστική πριν το φινάλε, από τους οποίους θα προκύψουν οι υποψήφιοι αντίπαλοι για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, εφόσον καταφέρουν άπαντες να συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Κακή η χθεσινή βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο μοναδικός που… κράτησε ψηλά τη σημαία και παράλληλα “κλείδωσε” την παρουσία του στους “16” του Conference League. Εκεί που πλέον έχουν στόχο να φτάσουν και οι άλλοι τρεις του εκπρόσωποί μας, αφού χάθηκαν οριστικά οι ελπίδες τους για να συνεχίσουν στο Europa League. 

Δεν είναι τίποτα εξασφαλισμένο βέβαια για κανέναν εκ των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Οι δύο “αιώνιοι” είναι φυσικά τα γκραν φαβορί στον όμιλό τους για την 3η θέση, αφού τους αρκεί μία ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική, εντός έδρας και κόντρα στις πιο αδύναμες ομάδες του γκρουπ, Μακάμπι Χάιφα και Μπάτσκα Τόπολα αντίστοιχα. Όσο για την Ένωση, θέλει θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία με τον Άγιαξ, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +2 από την ομάδα του Φαν’Σχιπ. 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

To Top