Κόσμος

Οι Καναδοί νόμιζαν ότι ο Τζάστιν Τριντό «χώρισε πριν χρόνια» – Τούς νοιάζει αν οι φορολογούμενοι θα…

AP23126352189870

Οι Καναδοί νόμιζαν ότι ο Τζάστιν Τριντό «χώρισε πριν χρόνια» – Τούς νοιάζει αν οι φορολογούμενοι θα «πληρώνουν» τη Σοφί

Το διαζύγιο του Τζάστιν Τριντό μετά από 18 χρόνια γάμου με τη Σοφί μπορεί να έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στον υπόλοιπο κόσμο, ωστόσο στον Καναδά απασχόλησε λίγα άτομα, με αρκετούς να αναφέρουν πως «νόμιζα ότι συνέβη πριν από χρόνια».

Σύμφωνα με την torontosun.com, φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό για τριγμούς στη σχέση τους, ειδικά μετά από δήλωση που προέρχονταν από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, που ανέφερε πως «ο γάμος είναι δύσκολος, για όλους».

Ωστόσο, αν κάτι απασχολεί τους Καναδούς, είναι το μέρος που θα μένει η πρώην σύζυγος και αν θα συνεχίσει να κατέχει θέσεις στο δημόσιο, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι φορολογούμενοι.

«Υπάρχουν εύλογα ερωτήματα στα οποία οι Καναδοί θα θέλουν απαντήσεις, όπως το εάν η Σοφί θα απομακρυνθεί από το Rideau Cottage που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να οργιάσουν οι φήμες για την προσωπική ζωή του πρώην ζεύγους, ειδικά από τη στιγμή που είχαν χωρίσει και οι γονείς του Τριντό.

To Top