Αθλητικά

Οι προβλέψεις Συρίγου για πλέι οφ Euroleague – Τι θα κάνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟ

Οι προβλέψεις Συρίγου για πλέι οφ Euroleague - Τι θα κάνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟ

Ποιοι θα πάρουν την πρόκριση, πού θα κριθούν τα παιχνίδια και ποιοι θα πάρουν το “εισιτήριο” για το Final Four στο Βερολίνο και μάλιστα σε πέμπτο παιχνίδι!

Γιατί η Ρεάλ είναι το απόλυτο φαβορί με 90-10 ή 80-20, παρά τις ήττες που έκανε το τελευταίο διάστημα και πώς μπορεί να γυρίσει το κουμπί σε… πολεμική μηχανή απέναντι στην Μπασκόνια, η οποία δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα έχει τον Μονέκε.

Πόσο μοιάζουν Μονακό-Φενέρ και πόσο πολύ διαφέρουν στην προσέγγισή τους επιθετικά; Η μάχη Νικ Καλάθη με Μάικ Τζέιμς, τα εντυπωσιακά στατιστικά τους στα επιθετικά ριμπάουντ και γιατί το τρίτο και τέταρτο ροτέισον θα παίξει καθορισιτκό ρόλο.

Όσον αφορά τα… ελληνικά, τα οποία έχει αναλύσει ο Γιώργος Συρίγος σε προηγούμενα βίντεο (δείτε ΕΔΩ το θέμα “Συρίγος για Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ποιοτική αλλά και προβλέψιμη – Να την αποκλείσει με το… πλάνο Σλούκα!” και ΕΔΩ το “Συρίγος για Μακάμπι: Το 19.2% που… τρομάζει και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ με τους Μπόλντγουϊν-Μπράουν”), ενώ στο σημερινό blog του δεν φοβάται να κάνει πρόβλεψη και να δώσει μάλιστα και αριθμό νικών!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Λυγγερίδη! Αρχηγικά μέλη της Θ7

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top