Αθλητικά

Όλα ανοιχτά για Χουάντσο στον ΠΑΟ – Αυτό είναι το τεράστιο συμβόλαιό του – Ομάδα έκπληξη για Χεζόνια!

Όλα ανοιχτά για Χουάντσο στον ΠΑΟ - Αυτό είναι το τεράστιο συμβόλαιό του - Ομάδα έκπληξη για Χεζόνια!

Δίνει εξετάσεις ο Ισπανός, αν και υπάρχουν ήδη ομάδες που τον παρακολουθούν και περιμένουν εξελίξεις με τον Ισπανό σταρ. Την ίδια ώρα, ο Κροάτης σταρ μόνο σίγουρος δεν είναι για το Τριφύλλι…

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα πριν από λίγο τον Προμηθέα (93-62) και ευχαρίστησε τον κόσμο του με το θέαμα, που προσέφερε. Ο Εργκίν Αταμάν ήταν ακόμη πιο χαρούμενος καθώς είδε τον Κώστα Αντετοκούνμπο να επιστρέφει στην δράση, τον Λούκα Βιλντόζα να ανεβάζει ταχύτητα και τον Χουάντσο Χερνανγκόμεθ να κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Και αυτά είναι σημαντικά πράγματα καθώς ακολουθεί ο «τελικός» της Μπολόνια με την Βίρτους. Αν την κερδίσει το «τριφύλλι», θα έχει κάνει το πλέον σημαντικό βήμα για τη κατάκτηση του πλεονεκτήματος της έδρας και κατ’ επέκταση για να βρεθεί στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου.

Ειδικά η απόδοση σήμερα του Χερνανγκόμεθ ήταν πολύ ενθαρρυντική καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με μακρά θητεία στο ΝΒΑ, με σπουδαία παρουσία στην εθνική Ισπανίας, που ακόμη δεν έχει αποδώσει έτσι όπως θα έπρεπε. Είναι άλλωστε ένας παίκτης, στον οποίο ο Παναθηναϊκός δίνει 2.3 εκ. ευρώ τον χρόνο και ως τώρα αυτό δεν φαίνεται στο παρκέ.

Ηδη μάλιστα ακούγονται διάφορα, ότι, δηλαδή, οι «πράσινοι» δεν θα τον κρατήσουν και του χρόνου παρότι υπάρχει κλειστό συμβόλαιο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός εμπιστεύεται τον Ισπανό, προσπαθεί να τον βάλει όσο περισσότερο γίνεται στο πνεύμα της ομάδας και περιμένει πολύ περισσότερες εμφανίσεις σαν τη σημερινή στη συνέχεια. Αλλωστε έναν τέτοιο παίκτη δεν τον θέλει να παίζει καλά σε παιχνίδια όπως με τον Προμηθέα, αλλά στα πολύ πιο δύσκολα, εκεί, όπου κρίνονται πράγματα και τίτλοι.

Την ίδια ώρα ακούγονται επίσης ολοένα και περισσότερες φήμες ότι θα επιστρέψει ο Μάριο Χεζόνια αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί τώρα να χαρακτηριστεί σίγουρο. Δεν λέει κανείς ότι δεν θα γίνει, αλλά τώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Οσον αφορά στον Χουάντσο, πολλά για την παρουσία του την επόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ θα κριθούν από την παρουσία του από δω και πέρα. Αν βοηθήσει ουσιαστικά, πραγματικά, τότε θα μείνει. Διαφορετικά τα δεδομένα θα αλλάξουν ριζικά και δεν αποκλείεται σε μία τέτοια περίπτωση ο Ισπανός να γυρίσει στη χώρα του, όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ντόπιους παίκτες. Και ειδικά αυτού του επιπέδου.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ποτέ” στον Παναθηναϊκό ο Μιλουτίνοφ – Έκοψε τον… Λεσόρ Νο2 ο Αταμάν – Έκπληξη στο ΟΑΚΑ με Γκόλαντα (Vid)

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top