Πολιτική

Ολομέτωπη επίθεση Τζουμάκα κατά Κασσελάκη: «Φυτευτός» για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Tzoumakas Kontra24

Ολομέτωπη επίθεση Τζουμάκα κατά Κασσελάκη: «Φυτευτός» για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra24 και τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, ο Στέφανος Τζουμάκας αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ όπου ήταν κι εκείνος υποψήφιος πρόεδρος και μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά του επίσης υποψηφίου, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο κ. Τζουμάκας άρχισε λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά ποτέ δεν ανέλυσε τα αίτια της βαριάς ήττας του στις βουλευτικές εκλογές και υπογράμμισε πως όλες οι «μεθοδεύσεις» που έγιναν έκτοτε ήταν για να μην μπει το κόμμα σε αυτή τη διαδικασία και να συζητήσει επί της ουσίας γιατί οδηγήθηκε στην συντριβή στις κάλπες. Σημείωσε, δε, πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάσχει από «κρίση ηγεσίας» η οποία, «θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο» καθώς μόλις «τώρα άρχισε το έργο», ενώ εκτίμησε πως θα υπάρχει και «κρίση πολιτικής γιατί κάποιες επιλογές δεν θα γίνουν δεκτές, αλλά και κρίση πολιτικής ενότητας».

«Φυτευτός» του συστήματος διαπλοκής…

Έπειτα, ο κ. Τζουμάκας αναφέρθηκε πολλάκις σε σύστημα διαπλοκής και ολιγαρχίας που «μπήκε μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Και μπήκε για να ελέγξει την εκλογή προέδρου», κατήγγειλε και σε ερώτηση πώς συνέβη αυτό, απάντησε: «μέσω συγκεκριμένων εκπροσώπων» και σημείωσε πως αυτό το «σύστημα» έχει στόχο την ήττα, τη διάσπαση και τη διάλυση του. Αυτές είναι οι επιδιώξεις τους τόνισε. Επεσήμανε, δε, πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «φυτευτός» αυτού του «συστήματος» διαπλοκής και ολιγαρχίας.

«Θέλουν ένα τίποτα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που να λέει αέρα κοπανιστό, για να χάσει τις ευρωεκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Αυτό το σύστημα τώρα στηρίζει τον Κασσελάκη, τον προωθεί με κάθε τρόπο», υπογράμμισε και συνέχισε: «Τον Κασσελάκη τον φέρανε στη χώρα και τον φυτέψανε κανονικά» και κατήγγειλε πως «υπάρχουν δυνάμεις στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν τη διάλυση (του κόμματος)».

To Top