Αθλητικά

Ομολογία Αταμάν: “Το πιο δύσκολο παιχνίδι φέτος στο ΟΑΚΑ” – Μήνυμα στον κόσμο για τη συνέχεια!

Ομολογία Αταμάν: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι φέτος στο ΟΑΚΑ" - Μήνυμα στον κόσμο για τη συνέχεια!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη δύσκολη αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ και ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως το παιχνίδι με τους Γερμανούς ήταν το πιο δύσκολο φετινό εντός έδρας ματς της ομάδας του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ίσως ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι φέτος στο ΟΑΚΑ. Σε αυτό συντέλεσε το άγχος και η πίεση που είχαμε. Δεν παίξαμε καλά στην αρχή του ματς, δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη απέναντι στα γκαρντ τους και ειδικά στον Σαμάρ και στον Χέρμανσον, που βρήκαν 16 πόντους και 5 ασίστ. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα και είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο, ειδικά με τον Αντετοκούνμπο με τα σουτ του και την ενέργειά του και είναι σημαντικό γιατί ο Λεσόρ δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν αρέσει αυτός ο ΠΑΟ στον Αταμάν – Τον πήρε από το χεράκι ο Ναν – Αν αλλάξει, μπορεί ακόμα και το 7ο!

 

Και ο Χουάντσο ήταν πολύ καλός και μας έδωσε βοήθειες από τον πάγκο, σε μία μέρα που ο Μήτογλου δεν ήταν καλός. Αυτοί οι δύο άλλαξαν τον ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο ο Σλούκας έλεγξε το παιχνίδι και ο Ναν ξεκίνησε να σκοράρει, που έβαλε και στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο έπαιξε ως σκόρερ και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top