Αθλητικά

Ώρα ανακοίνωσης για Τζέιμς – Η ομάδα που είναι το απόλυτο φαβορί – Υπέρβαση Αγγελόπουλων και… NBAer!

Ώρα ανακοίνωσης για Τζέιμς - Η ομάδα που είναι το απόλυτο φαβορί - Υπέρβαση Αγγελόπουλων και... NBAer!

Ποιες ομάδες θέλουν τον Αμερικανό εκτός του Ολυμπιακού; Ο γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από τη Μονακό, οι Γάλλοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν, όμως τις επόμενες όλα θα έχουν τελειώσει και επίσημα…

Ο… νέος Μίροτιτς είναι για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ζήτησε να φύγει από τη Μονακό, ωστόσο η ομάδα σε πρώτη φάση δεν φαίνεται θετική στο ενδεχόμενο να τον αφήσει ελεύθερο. Δεν αποκλείει την παραχώρησή του έναντι κάποιου (σημαντικού) χρηματικού ποσού, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Την ίδια ώρα, τα δημοσιεύματα για το μέλλον του σε όλη την Ευρώπη συνεχίζονται, καθώς ουσιαστικά είναι η τελευταία… hot μεταγραφική υπόθεση που παραμένει ανοιχτή και για την ώρα, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το πώς θα κλείσει. Ακόμα και η παραμονή του στο Μονακό είναι πιθανή, αφού το μόνο σίγουρο είναι πως όλες οι πληροφορίες συμφωνούν ότι την Δευτέρα θα ανακοινωθεί η οριστική απόφαση του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει ήδη κάνει επαφή με τον Τζέιμς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του έχει δώσει και διετές συμβόλαιο με χρήματα πολύ κοντά στις αποδοχές του Κώστα Σλούκα, ωστόσο για να κάτσουν ξανά στο τραπέζι οι δύο πλευρές, θα πρέπει να έχει μείνει ο Αμερικανός ελεύθερος.

Μετά όμως την οικονομική υπέρβαση των Αγγελόπουλων και το «οκ» του Γιώργου Μπαρτζώκα για την απόκτησή του, οι Πειραιώτες είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν την υπογραφή του, εφόσον πάντα λύσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ενδιαφέρον έχουν δείξει επίσης η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρτιζάν, η Φενέρμπαχτσέ και η Μπαρτσελόνα. Καμία όμως από αυτές τις ομάδες δεν… καίγεται να τον χρυσοπληρώσει, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σωτήρη Βετάκη, μόλις δύο ομάδες προχώρησαν σε προσφορά.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ήταν και παραμένει το μεγάλο φαβορί και περιμένει την οριστική απόφαση και ανακοίνωση της Μονακό τις επόμενες ώρες για να… τρέξει τις εξελίξεις. Αν πάντως δεν έρθουν τα ευχάριστα από τη Γαλλία, στο Λιμάνι θα επιστρέψουν στην υπόθεση του Κέντρικ Ναν (που ακόμα δεν έχει βρει ομάδα), ενώ στη λίστα τους υπάρχουν κι άλλοι δύο NBAers, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει!

james olympiacos fanela

To Top