Αθλητικά

Ορθάνοικτος ο δρόμος για… Μίροτιτς και Ολυμπιακό – Ατάκα που τα λέει όλα από τον Μεσίνα

Ορθάνοικτος ο δρόμος για... Μίροτιτς και Ολυμπιακό - Ατάκα που τα λέει όλα από τον Μεσίνα

Δεν έχει διάθεση για πλειστηριασμό με “έπαθλο” τον Νίκολα Μίροτιτς η Αρμάνι Μιλάνο και το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο προπονητής της, ο Έτορε Μεσίνα.

Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Εμιλιάνο Κάρκια το βράδυ της 14ης Ιουνίου 2023 έλεγε πως η Αρμάνι Μιλάνο έκανε το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού και συμφώνησε με τον Νίκολα Μίροτιτς. Δύο εβδομάδες μετά, η ιταλική ομάδα όχι απλώς διέψευσε αυτό το ρεπορτάζ, αλλά εξήγησε ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει τον έμπειρο φόργουορντ επειδή άλλες ομάδες έχουν περισσότερα χρήματα για να του προσφέρουν.

“Είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Το δείχνουν το βιογραφικό και οι αποδοχές του. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους συλλόγους που βρίσκονται στη σειρά αναμονής για εκείνον. Ο Ολυμπιακός, αν χάσει τον Βεζένκοβ, θα έχει τα χρήματα από εκείνον και το buyout από τους Σακραμέντο Κινγκς για να τα χρησιμοποιήσει. Θα μπορούν ακόμη και να φτάσουν στα χρήματα της Μπαρτσελόνα.

Η Αναντολού Εφές, η Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός που ξαφνικά δείχνει ξανά μεγάλη διάθεση για να ξοδέψει χρήματα. Είναικρίσιμο να δούμε, φυσικά, πώς ο Μίροτιτς και οι ατζέντηδές του θα λύσουν το πρόβλημα με το διετές συμβόλαιό του στη Μπαρτσελόνα. Αν και είμαστε κι εμείς σημαντικό club, δεν θεωρώ ότι μπορεί να είναι στόχος μας. Δεν μπορούμε να μπούμε σε διαδικασία πλειστηριασμού, όχι για τον Μίροτιτς, αλλά γενικώς. Απλά δεν μπορούμε”. ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή.

To Top