Κόσμος

Ουκρανικό ναυτικό drone που κουβαλούσε 450 κιλά εκρηκτικών έπληξε ρωσικό τάνκερ στη Μαύρη Θάλασσα –…

123

Ουκρανικό ναυτικό drone που κουβαλούσε 450 κιλά εκρηκτικών έπληξε ρωσικό τάνκερ στη Μαύρη Θάλασσα – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Το ρωσικό πετρελαϊκό τάνκερ που δέχθηκε επίθεση σήμερα στη Μαύρη Θάλασσα, επλήγη από ένα ουκρανικό ναυτικό drone που μετέφερε 450 κιλά εκρηκτικών, με το πλοίο να δέχεται το πλήγμα, καθώς μετέφερε καύσιμα για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, όπως δήλωσε πηγή των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών σήμερα στο Reuters.

Η ίδια πηγή δήλωσε ότι η επίθεση κατά του ρωσικού τάνκερ ήταν μία κοινή επιχείρηση μεταξύ των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας και του ναυτικού της χώρας που πραγματοποιήθηκε στα ουκρανικά χωρικά ύδατα.

Έξι ρωσικά λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα βρίσκονται σε «μία περιοχή πολεμικού κινδύνου», όπως προειδοποίησε σήμερα η ουκρανική υπηρεσία για τη ναυτιλία και τις υδρογραφικές υπηρεσίες.

Η υπηρεσία ανέφερε σε μία ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της, ότι η προειδοποίηση ισχύει για τα λιμάνια της Ανάπα, του Νοβοροσίσκ, του Γκελεντζίκ, του Τουάπσε, του Σότσι και του Ταμάν.

To Top