Αθλητικά

Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ δίνει… σκορ για τον αγώνα με Μπεϊτάρ – “Θέλει προσοχή το ματς”

Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ δίνει... σκορ για τον αγώνα με Μπεϊτάρ - "Θέλει προσοχή το ματς"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την ομάδα από το Ισραήλ.

Σλάτζαν Σπάσιτς: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά μιλώντας για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ισραηλινή Μπειτάρ, μια ομάδα που είχε αντιμετωπίσει και ο ίδιος με τα ασπρόμαυρα 22 χρόνια πριν, έχοντας νικήσει το μακρινό 2000 με 3-1.

«Είμαι Χαλκιδική, ετοιμάζομαι να έρθω στο παιχνίδι της Τούμπας σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στο παιχνίδι, γιατί έρχομαι στο δεύτερο σπίτι μου. Στη Τούμπα πήγα τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πριν 2 μήνες.

Για το 3-1 επί της Μπειτάρ το 2000, που είχε αγωνιστεί και ο ίδιος: «Πέρασαν 22 χρόνια, σαν χθες ήταν. Πάλι ήταν ένα δύσκολο ματς με τη Μπειτάρ. Έκανα την ασίστ στο πρώτο γκολ. Ήταν φοβερή ατμόσφαιρα στις εξέδρες, μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο.

Τέλος, έκανε και τη δική του πρόβλεψη για την σημερινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση: «Και σήμερα θέλει προσοχή αυτό το ματς. Σαν ομάδα είναι καλύτερη ο ΠΑΟΚ αλλά πρέπει να είναι αποφασισμένοι και να πάρουν το παιχνίδι. Η ομάδα πρέπει να μπει με πάθος και να πάρει το παιχνίδι. Εγώ βλέπω 2-0», είπε ο Σλάτζαν Σπάσιτς.

To Top