Ελλάδα

Πανταζάρας: Έδωσε spoiler για τη σειρά «Παράδεισος των κυριών» – Έκπληκτη η Γερμανού

πανταζαρας

Πανταζάρας: Έδωσε spoiler για τη σειρά «Παράδεισος των κυριών» – Έκπληκτη η Γερμανού

Με αφορμή την δεύτερη σεζόν της σειράς του Alpha, «Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο στον Alpha. Μάλιστα, ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής δεν δίστασε να προδώσει μια εξέλιξη που άφησε άφωνες την Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη.

Ειδικότερα, ο Αργύρης Πανταζάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως » ο Ντίνος μπορεί να είναι ειλικρινής με όλους αλλά δεν είναι ειλικρινής με τον εαυτό του. Αυτό παρατήρησα και εγώ παίζοντας τον. Δεν είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και τώρα έρχεται το σενάριο να τον φέρει αντιμέτωπο με αυτές τις καταστάσεις.

«Και θέλω κατά κάποιοι τρόπο, ίσως, να μοιραστώ με τους τηλεθεατές κατά πόσο μέσα μας είμαστε καθαροί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Όταν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, το ξέρουμε. Όταν όμως δεν είσαι, δεν το γνωρίζεις. Δεν μπορείς να ξέρεις ότι δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου οπότε εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να παλεύει μέσα στις σκέψεις και τις μνήμες. Είμαι ερωτευμένος; Είμαι καλά; Μήπως δεν το ξεπέρασα ποτέ; Για μένα αυτό είναι ότι καλύτερο, σαν μας βάζεις… καύσιμο στους ρόλους».

Το spoiler είναι, ακούστε… Ο Ντίνος θα χάσει ένα πολύ δικό του πρόσωπο. Αυτό, καληνύχτα»  αποκάλυψε ο Αργύρης Πανταζάρας με τις δύο παρουσιάστριες να μην κρύβουν την μεγάλη τους έκπληξη. «Μας καληνύχτισε, παιδιά! Τέσσερις παρά δέκα, μας καληνύχτισε ο Αργύρης! Ένα πολύ δικό του πρόσωπο» αναφώνησε, αμέσως, η Ναταλία Γερμανού.

To Top