Αθλητικά

“ΠΑΟ και Ολυμπιακός θέλουν τον παίκτη-έκπληξη της Εθνικής – Τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο Μπαρτζώκας”!

"ΠΑΟ και Ολυμπιακός θέλουν τον παίκτη-έκπληξη της Εθνικής - Τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο Μπαρτζώκας"!

Ο Σπανούλης τον κάλεσε με Τσεχία και δικαιώθηκε απόλυτα! Κάποιοι τον είχαν ξεχάσει, κάποιοι δεν τον πίστευαν, όμως αυτός τους διάψευσε και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή…

Την έκπληξη έκανε ο Βασίλης Σπανούλης στις κλήσεις τής εθνικής ομάδας, καθώς μεταξύ άλλων συμπεριέλαβε και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο – Που το άξιζε 100%, για όσους παρακολουθούν την καριέρα του στην Ιταλία και δικαιώθηκε με την εμφάνισή του στο ΣΕΦ κόντρα στην Τσεχία (είχε 5 πόντους με 1/2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ).

Το sportdog επικοινώνησε με τον Τόλη Κοτζιά, δημοσιογράφο με μεγάλη εμπειρία στο μπασκετικό ρεπορτάζ και αμέτρητα χιλιόμετρα στα παρκέ, προκειμένου να μας μιλήσει για τον 27χρονο άσο, όσα έχει καταφέρει στη γειτονική χώρα αλλά την πιθανότητα να τον δούμε ξανά στην Ελλάδα για Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό.

“Για αυτό πηγαίνει καλά στην Ιταλία ο Χαραλαμπόπουλος – Δεν έχει ευθύνη για Παναθηναϊκό – Για αυτό τον κάλεσε ο Σπανούλης στην Εθνική”

“Ο Χαραλαμπόπουλος τα πηγαίνει μια χαρά, έχει μάθει τη διαδικασία του εξωτερικού. Η Σάσαρι είναι η τέταρτη ιταλική ομάδα που παίζει μετά τη Βενέτσια, τη Φορτιτούντα Μπολόνια και το Πέζαρο, οπότε έχει μάθει καλά το ιταλικό πρωτάθλημα καθώς είναι η τρίτη χρονιά που παίζει στην Ιταλία“, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και συμπληρωσε:

“Ένα παιδί που είχε πολύ μεγάλη προοπτική, γεννημένο το 1997, μεγάλες επιτυχίες με τις μικρές εθνικές ομάδες. Τον είχε αποκτήσει ο Παναθηναϊκός και είχε πει κάποια στιγμή ο Γιαννακόπουλος, μετά από ένας ματς με τον Πανιώνιο, ότι μετά από 5 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε το ευρωπαϊκό με αρχηγό τον Χαραλαμπόπουλο – Κάτι, βέβαια, που δεν έγινε αλλά για αυτό δεν είχε ευθύνη ο ίδιος. Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει κάποιες προσπάθειες, πάλεψε, αλλά δεν είχε καταφέρει να πάρει το ευρωπαϊκό”.

Πώς είναι σήμερα στο παιχνίδι του ο Χαραλαμπόπουλος;

“Αυτό έχει βελτιώσει στο παιχνιδι του – Μπορεί σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Τον θέλουν και οι δυο”

Τι έχει βελτιώσει;

“Έχει βελτιώσει τον βαθμό της ωριμότητάς του, γιατί το παιχνίδι του (και ειδικά το επιθετικό παιχνίδι) ήταν πολύ καλό και πριν φύγει για την Ιταλία, με τον Ολυμπιακό και τον Ιωνικό που έκανε πολύ καλά παιχνίδια”.

Μπορεί να σταθεί σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό;

“Σαφώς μπορεί να παίξει και σε Ολυμπιακό αλλά και σε Παναθηναϊκό, ερχόμενος από τον πάγκο, είναι παιδί έτοιμο από κάθε πλευρά. Αλλά δεν ξέρουμε αν ο ίδιος θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Γιατί και στις δύο ομάδες δεν τσούλησε το πράγμα, για διαφορετικούς λόγους, αν και τώρα είναι διαφορετικός και ο Χαραλαμπόπουλος. Αλλά να θεωρούμε δεδομένο ότι και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός τον θέλουν στην ομάδα τους”.

“Θα πάρει λεφτά σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Αυτή η ομάδα τον έχει περισσότερο ανάγκη”

Θα μπορουσε να επιστρέψει;

“Στην Ιταλία δεν μπορεί να πάρει πάνω από 200.000 ευρώ με τα δεδομένα που είναι τώρα, ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να του δώσουν πολλά περισσότερα. Όταν είσαι 27 ετών βάζει και τέτοιες παραμέτρους στις επιλογές σου”.

Πού θα ταίριαζε περισσότερο;

“Περισσότερο τον έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, γιατί έχουν τον Παπανικολάου που παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά είναι 34 ετών. Μακάρι να παίζει μέχρι τα 100 ο άνθρωπος, αλλά τον χρόνο δεν τον νίκησε κανείς. Ενώ ο Παναθηναϊκός έχει τον Παπαπέτρου, έχει τον Μαντζούκα, έχει παιδιά και έρχονται και από πίσω κι άλλοι. Μπορεί να βρει χρόνο φυσικά και στον Παναθηναϊκό, αλλά πιο πολύ τον έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός που υστερεί στο θέμα των Ελλήνων παικτών”.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το top 3 της λίστας Αταμάν για 5αρι – Ταβάρες, Παπαγιάννης και πρώην NBAer που σήκωσε Ευρωλίγκα!

charalampopoulos xaralampopoulos ellada ethniki

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top